Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MEDULIN v TOP SEZONI! 8-dnevni oddih z vključenim ZAJTRKOM za DVE osebi v prijetnih sobah Ville Nikolina*** (med 17. 6. in 26. 8. 2018 - termini OD NEDELJE DO NEDELJE)

MEDULIN v TOP SEZONI! 8-dnevni oddih z vključenim ZAJTRKOM za DVE osebi v prijetnih sobah Ville Nikolina*** (med 17. 6. in 26. 8. 2018 - termini OD NEDELJE DO NEDELJE)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pred kratkim zgrajena Villa Nikolina v Medulinu je sijajna izbira za počitnice! Hiša se nahaja v mirni okolici, ima velik vrt in žar na prostem.
Vsaka soba v Villi Nikolina*** ima svojo kopalnico (tuš, WC) in balkon/teraso. Gostom so v sobah na voljo tudi sušilec za lase, neomejena uporaba klimatske naprave, SAT/TV in brezžični WiFi internet. Dvoposteljne sobe merijo cca. 25 m².
V Villi Nikolina*** je gostom na voljo TV soba in prostor za posedanje, brezplačno parkiranje (odvisno od razpoložljivosti), zajtrkovalnica, terasa in velik vrt. 
Za prijeten začetek vsakega dne je v ponudbo vključen tudi bogat samopostrežni zajtrk - v zajtrkovalnici si boste lahko postregli s kavo, čajem, mlekom, kakavom, sokom, kruhom, različnimi namazi, sirom, klobasicami, pašteto, marmelado, maslom, jajci, kosmiči, čokoladnim namazom, sadjem in zelenjavo.
Da vam ne bo dolgčas, je v Nikolini poskrbljeno za zabavo, saj imajo na tam razpolago namizni tenis, bilijard in pikado.
Oddaljenost:
- morje: 500 m
- plaža: prodnata in peščena 500 m
- center Medulina 300 m
- trgovina z živili: 100 m
- nakupovalni center: Pula 7 km
- železniška postaja: Pula 7 km 
- avtobusna postaja: 300 m
 Za plačilo stroškov rezervacije v košarico dodajte tudi:

Prijavnina ZCTravel (15 EUR)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.