Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL HYGGE, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

HOTEL HYGGE, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Hygge se nahaja v Biogradu na Moru, 26 km od Zadra.Hotel je od plaže oddaljen le 5 minut hoje. Nahaja se v mirni okolici in senahaja v bližini plaže Bošana, kjer so na voljo bazeni, tobogani in najem čolnov.


Biograd na Moru predstavlja odlično lokacijo za jadranje inpotapljanje ob obali, v bližini pa se nahajajo tudi kolesarske poti. Hotel jeodlično izhodišče za obisk številnih okoliških plaž ter narodnih parkov Kornatiin Plitviška jezera. V bližini plaže v Biogradu na Moru se v senci stoletnegaborovega gozda nahaja sodoben teniški center. Na voljo je tudi športni centerin več tekaških ter pohodniških stez: Bošana, sprehajališče kneza Branimirja inDražica.


Gostje lahko uživajo v hotelskem baru, kje ponujajo različnevrste toplih in osvežilnih napitkov. Poleg bara, se v hotelu nahajata a lacarte in samopostrežna restavracija. Na voljo so 24-urna recepcija, brezplačenWiFi v celem hotelu ter brezplačna uporaba koles. Sobe so klimatizirane in opremljene z zakonsko posteljo,televizijo in satelitskimi programi, mini barom in balkonom. Na voljo so tuditelefon, pisalna miza, tuš in wc.


Hotel Hygge ponuja aktivno preživete družinske počitnice sprijaznim hotelskim osebjem, ki bo poskrbelo za prijetno bivanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.