Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Salinera Strunjan 4*: Oddih s polpenzionom v idiličnem bioenergijskem resortu na obali že od 106 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Hotel Salinera Strunjan 4*: Oddih s polpenzionom v idiličnem bioenergijskem resortu na obali že od 106 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Super ponudba za oddih za 2 osebi s polpenzionom v Hotel Salinera 4* v Strunjanu! Oddih na obali za 2 z vključenim polpenzionom že od 106 €, namesto 141 €! Ponudba vključuje neomejeno uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko...


Preživite najboljše počitnice so na slovenski obali v idiličnem resortu Salinera in hotelu Salinera 4*, obdanem z borovci in gosto mediteransko vegetacijo. Tukaj boste našli zavetje in preživeti sproščene počitnice ter uživati v naravnem okolju.Za vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic, je na voljo velik izbor različnih aktivnosti. Tisti, ki si želijo bolj miren in sproščen oddih, pa lahko uživajo v bolj umirjenih in družabnih dejavnostih ali preprosto počivajo. Zagotovo lahko trdimo, da vsak gost doživi nekaj nepozabnih trenutkov in doživetij in to le korak do morja.V Bioenergijskem resortu Salinera so oblikovali vrsto animacijskih programov, športnih in rekreativnih. Za najbolj radovedne pa so oblikovali obilico izletov po bližnjih lokacijah. Prav vsak dan je na sporedu vodna aerobika, namenjena starejšim in mlajšim. Večkrat na teden organizirajo skupno vadbo nordijske hoje in skupinska kolesarjenja po obalnih poteh. Kolo in palice za nordijsko hojo si lahko izposodite na recepciji Hotela Salinera.
 Bionergijski resort Salinera je obdan z zeleno barvo. Barvo, ki krepi miselno dinamiko, utrjuje čustveno inteligenco in simbolizira bujenje. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk, ki vas bodo napolnile z novo življenjsko močjo.Če želite spoznati kulturo, navade in običaje lokalnega prebivalstva, se z njimi odpravite na enega od številnih organiziranih izletov v Izolo, Piran ali kam drugam. V hotelu sta notranji in zunanji bazen. Notranji plavalni bazen pokriva 180 m2 vodne površine. V kompleksu so tudi otroški bazen in dva manjša masažna bazena. Sestavni del istega kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki. Na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje celotnega Resorta Salinera. V zunanjem delu bazenskega kompleksa se nahaja velika sončna terasa z ležalniki in senčniki. V Hotelu Salinera vam je na voljo tudi Syra wellness center. Center sprostitve in pomladitve. Wellness center ponuja storitve terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov. V turški, finski, infra ali bio istrski savni poiščite svoj kotiček popolne sprostitve. V bio istrski savni začutite vonj sivke in sredozemskih zelišč. Syra wellness center vam je na voljo z doplačilom od ponedeljka do nedelje od 09.00 do 19.00 ure.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.