BOHINJ ECO HOTEL, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

BOHINJ ECO HOTEL, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 238 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Razkošen Bohinj Eco Hotel s 4 zvezdicami je oaza miruin udobja na robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km od Bohinjskega jezera in20 km od Blejskega jezera.

Ponuja nastanitvene enote z opremo iz naravnihmaterialov ter s panoramskim razgledom na Julijske Alpe.Priznani hotel je bil odprt junija 2009 kot prviekološki hotel v Sloveniji. Nudi polnilno postajo za električna in hibridnavozila. V hotelski restavraciji vam postrežejo s slovensko in z mednarodnokulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi,pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.

Vse sobe nudijo okna od stropa do tal, ki se lahkoodprejo na stežaj, tapecirana tla pa so primerna za alergike. Vsaka soba jeklimatizirana in vključuje talno ogrevanje, TV z ravnim zaslonom, mini bar,kopalne plašče ter copate.

V sklopu hotela se nahaja tudi vodni park, ki serazteza na več kot 3.500 m² in se ponaša z notranjimi ter zunanjimi bazeni, stobogani ter z različnimi vodnimi atrakcijami za otroke. Hotel ima tudiekskluziven wellness in spa v zgornjem nadstropju hotela, vključno s savnami inz bazenom s panoramskim razgledom.

 V neposredni bližini se lahko podate na plezanje,raftanje in pohodništvo ali pa obiščete bližnji adrenalinski park. Hotel nuditudi shrambo za kolesa in možnost najema koles. Parkirate lahko na varovanemzasebnem parkirišču. Ogledate si lahko slap Savica, ki je oddaljen 10 km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.