Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Za HITRO, ENOSTAVNO in TRDNO lepljenje! Original SVINČNIK / HITRO LEPILO (4-gramsko) "5-second VisbellaFix" za PLASTIKO, KERAMIKO, LES, KOVINO, STEKLO, ABS ... Se ne lepi NA KOŽO, ne smrdi in ne vsebuje jedkih hlapov....

Za HITRO, ENOSTAVNO in TRDNO lepljenje! Original SVINČNIK / HITRO LEPILO (4-gramsko) "5-second VisbellaFix" za PLASTIKO, KERAMIKO, LES, KOVINO, STEKLO, ABS ... Se ne lepi NA KOŽO, ne smrdi in ne vsebuje jedkih hlapov....

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljamo vam original svinčnik 5 Second VisbellaFix, ki bo postal hit v vašem domu!
5 Second Visbella Fix je edinstven in izreden izdelek, zasnovan tako, da spoji in zavari spoj v samo petih sekundah!
Uporaba je preprosta. Na površini loma nanesite spojino in poškodovan del zavarite s sijem UV svetlobe. Vsega skupaj 5 sekund in stvar bo popravljena in uporabna še naprej!
VisbellaFix dejansko ni lepilo, temveč bolj tekoča plastična varilna spojina, ki se strdi, ko je izpostavljena UV svetlobi. Nahaja se v priročni embalaži v obliki svinčnika, z njo pa boste rešili marsikateri polomljen izdelek, za katerega ste že mislili, da ga ne boste mogli več uporabljati.
V čem se VisbellaFix razlikuje od klasičnih hitrih lepil?Spojina 5 Second Visbella Fix je močnejša in prožnejša kot super lepilo, toda za razliko od običajnega lepila vam po nanosu le-te ni treba hiteti pri stiku površin, ki ju želite zlepiti skupaj.Prav tako vam ne bo več treba skrbeti glede sušenja, saj se spojina strdi v trenutku, ko spoj oz. vez obsijete z UV svetlobo.5 Second VisbellaFix ni lepljiv, ne smrdi, niti ne vsebuje jedkih hlapov kot običajna lepila. Nikoli se ne bo prijel kože ali zataknil za nohte!Uporabno za: PVC, ABS, PP, akril, keramiko, les, kovino, steklo itd.
Le en izdelek je ORIGINAL 5 Second VisbellaFix, zato si ne kupujte ponaredkov, saj si lahko po izjemno ugodni ceni tokrat privoščite kar izvirnik!
Razlika med originalom in ponaredki:Vsebina in kakovost spojine, ki je ključna za popravilo in obstoj zvara.Vzdržljiva 3V baterija (2x), ki omogoča 5-6 urno življenjsko dobo UV svetilke, medtem ko ta pri ponaredkih traja le 30 minut.Neto vsebina lepila znotraj svinčnika je uporabna za več kot 300 kapljic.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Stenska ura BLINK črna
OMEJENA KOLIČINA
Stenska ura RIBBONWOOD 
OMEJENA KOLIČINA