Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3-dnevne POČITNICE ZA DO 4 OSEBE v apartmajih Šarić v Štinjanu pri Puli (V TERMINU do 30. 6. 2018)

3-dnevne POČITNICE ZA DO 4 OSEBE v apartmajih Šarić v Štinjanu pri Puli (V TERMINU do 30. 6. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pobegnite v prečudovito Pulo, na sam jug istrskega polotoka! Naj vas zadnje sonce zvabi na najlepše plaže, kjer lahko odkrijete vso morsko lepoto in si privoščite zaslužen počitek.
Apartma Šarić je polno opremljen in klimatiziran. Ima dve sobi, kuhinjo, kopalnico ter teraso, apartmaju pa pripada tudi brezplačno parkirno mesto.
ŠTINJAN je majhno turistično mesto, ki se nahaja med Pulo in Fažano, nasproti poznanega parka Brijoni.
PULA ali Pulj
Pulj (hrvaško Pula, italijansko Pola) je mesto na Hrvaškem in je največje mesto istrske županije. Leži na jugu istrskega polotoka v dobro zaščitenem zalivu. Do razpada avstro-ogrske monarhije je bila glavno pristanišče avstro-ogrske vojne mornarice. Italijansko ime Pola izhaja iz rimskega imena Provincia Iulia Pola Polentia Herculanea. Mesto je znano po svojem blagem podnebju, mirnem morju in lepi naravi. Ima dolgo tradicijo vinarstva, ribištva, tranzitne luke, ladjedelništva in turizma ter je administrativno središče Istre že od rimskih časov. Mesto v ožjem področju šteje 67.000 prebivalcev, bližnja okoliška področja pa naseljuje še dodatnih 40.000 ljudi; skupaj je mesto peto po velikosti med hrvaškimi mesti. Poznano je predvsem po dokaj ohranjenih rimskih zgradbah, od katerih je najbolj znan amfiteater Arena iz prvega stoletja, ki je šesti po velikosti na svetu in eden najbolje ohranjenih.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.