Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozaben 4-dnevni izlet V DUBROVNIK in ČRNO GORO z agencijo MM Turist | TERMIN: 23.-26. 6. 2018

Nepozaben 4-dnevni izlet V DUBROVNIK in ČRNO GORO z agencijo MM Turist | TERMIN: 23.-26. 6. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odpravite se na potovanje po Dubrovniku in Črni gori z agencijo MM Turist! Tam si boste lahko privoščili kakšno morsko specialiteto, poskusili odlično vino ter uživali ob čudovitih razgledih in sijajni arhitekturi.
Ponudba zajema 4-dnevno potovanje v Črno goro in Dubrovnik v terminu od 23. 6. do 26. 6. 2018!
PROGRAM POTOVANJA
1. dan: LJUBLJANA – DUBROVNIK – ČRNA GORA
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu ob 3. uri zjutraj. Vožnja mimo Plitvic, Splita, do Dubrovnika. Krajši sprehod po Stradunu, ki ga obdajajo čudovite palače. Če bo mogoče, bomo obiskali lekarno v starem Frančiškanskem samostanu (doplačilo). Vožnja v Črno goro, po slikoviti črnogorski obali, mimo Hercegnovega v Budvo in dalje do hotela na budvanski rivieri. Namestitev, večerja in nočitev.
2. dan: BUDVANSKA RIVIERA – CETINJE – LOVČEN – NJEGUŠI – BOKA KOTORSKA
Po zajtrku izlet z avtobusom v Cetinje, nekdanjo prestolnico Črne gore, kjer bo ogled muzejske zbirke, ki priča o izjemno bogati kulturnozgodovinski preteklosti Črnogorcev. Sledi ogled palače kralja Nikole, nato bomo nadaljevali z vožnjo po gorski panoramski cesti na Lovčen, kjer na 1160 metrov visokem Jezerskem vrhu stoji veličasten Njegošev mavzolej, delo kiparja Ivana Meštroviča. Po ogledu se bomo odpeljali skozi Njegošev rojstni kraj, vasico Njeguši, kjer nam bodo postregli s črnogorsko malico (doplačilo). Vožnja do zaliva Boke Kotorske, od tam dalje pa povratek v hotel. Večerja in nočitev.
3. dan: PODGORICA – SAMOSTAN OSTROG – SKADARSKO JEZERO
Po zajtrku vožnja do znamenitega pravoslavnega samostana Ostrog iz 17. stoletja, ki je vklesan v živo skalo in je najbolj pomembno versko središče v Črni Gori. Po krajšem ogledu se bomo odpeljali do največjega jezera na Balkanu, nacionalnega parka Skadarsko jezero, ki se lahko pohvali z zadnjim prebivališčem pelikanov, največjim ptičjim rezervatom v Evropi in z enim zadnjih sladkovodnih močvirij v Sredozemlju. Po želji se bomo z ladjico popeljali po Skadarskem jezeru. Po končani vožnji si bomo lahko (doplačilo) privoščili kosilo. Ustavili se bomo v Rijeki Crnojevića, nekdanji prestolnici črnogorske srednjeveške države. Vožnja mimo Virpazarja do hotela. Večerja in nočitev.
4. dan: ČRNA GORA – SPLIT – LJUBLJANA
Po zajtrku slovo od Črne gore. Vožnja proti Splitu, kjer si bomo ogledali znamenito Dioklecijanovo palačo in se sprehodili po tem lepem dalmatinskem mestu. Vožnja mimo Plitvic v Slovenijo, kamor je predviden prihod v nočnih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.