Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL CENTER POKLJUKA, Pokljuka, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

HOTEL CENTER POKLJUKA, Pokljuka, Slovenija - 169 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Planinci, pohodniki, smučarji, gorski kolesarji, tekači, udeleženci seminarjev in konferenc, izletniki ... Vsi boste v Športnem centru Triglav Pokljuka lahko prepoznali svoji drugi dom. Z vso potrebno skrbnostjo so predvideli tudi najmanjše podrobnosti, da bo vaše bivanje le popoln užitek.

Funkcionalno in prijetno zasnovan, sodobno opremljen Hotel Center z zunanjo podobo v krajinskem stilu bo izpolnil vse vaše želje in potrebe za nepozabno bivanje »v srcu narave«. Hotel Center ima v Športnem centru Pokljuka edinstveno lego tik ob  biatlonskem stadionu s streliščem, s čimer je prava svetovna posebnost. Neokrnjena narava, stoletni gozdovi in planinski zrak pa so recept za pobeg iz vsakdana v sproščeno lahkotnost gibanja in rekreacije. Prostrane planote Pokljuke, ki se razprostirajo na vzhodnem obrobju Triglavske skupine, so idealno pribežališče za sodobnega urbanega človeka.

Sobe so opremljene z LCD TV 32’, telefonom, brezžičnim internetom in sefom.

Nekatere sobe imajo balkon in prekrasen pogled na okoliške gorske vrhove.

Pokljuka je ena izmed najbolj znanih slovenskih planot, saj prireja svetovno znana tekmovanja v biatlonu. Planota je večinoma poraščena z gozdovi, zanimivo je šotno barje Šijec, ki ima velik ekološki pomen, daje pa zavetje mnogim živalim in rastlinam. Pokljuka je z gozdom pokrita visoka kraška planota v Julijskih Alpah. Je največja zaokrožena gozdna površina v Triglavskem narodnem parku. Dolga je 20 km in skoraj toliko tudi široka. V razponu od 1000 do 1400 m je okoli 6300 ha gozdov, v katerih prevladuje smreka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.