POLETJE V HOTELU SALINERA, Strunjan, Slovenija - 629 EUR - 7x nočitev v Standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi (možnost dodatnega ležišča), 7x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

POLETJE V HOTELU SALINERA, Strunjan, Slovenija - 629 EUR - 7x nočitev v Standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi (možnost dodatnega ležišča), 7x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

16%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo.V hotelu Salinera je na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo terwellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje inmasaže. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnemokolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odličnoizhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnegarezervata. V bližini se nahaja Mesečev zaliv, ki je ena od najlepših plaž, nad njim pa se dviga visok klif. Tam lahko doživite najlepši sončni zahod na slovenski obali.


V Hotelu Salinera je na razpolago 101 soba. Hotelje sestavljen iz dveh delov: starejšega in novejšega dela, ki je bilzgrajen leta 2006. V vseh sobah so kopalnice, opremljene s tuškabino. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno, prav tako se v sobi nahajata televizija in telefon. Gostjelahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču. 


Plaža je namenjena tako gostomhotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjimgostom. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnegabazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen z dvemamanjšima in otroškim bazenom se nahaja v hotelu Salinera. Sestavni delkompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališčez ležalniki.  


Hotel Salinera je pridobil znak specializacije hotela za kolesarje v kategoriji dveh koles. Hotel izpolnjuje pogoje kolesarjev v smislu kakovosti in ponujenih storitev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.