Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KAMP LANTERNA - MOBILNE HIŠKE PREMIUM, Poreč, Istra, Hrvaška - 331 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Premium za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka), Poraba vode, elektrike in plina

KAMP LANTERNA - MOBILNE HIŠKE PREMIUM, Poreč, Istra, Hrvaška - 331 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Premium za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka), Poraba vode, elektrike in plina

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camping Resorta Lanterna senahaja vzdolž 3-kilometrske obale, na pol poti med Novigradom in Porečem.Navdušeni boste nad prostornimi parcelami, istrskim, sredozemskim in mornarskimnaseljem mobilnih hišk ter nad luksuznimi glamping šotori za družine.


Kamp ponuja a-la-carte restavracije, pizzerijo,fast food in “take away” restavracije, bare na plaži, slaščičarno, prodajokruha in peciva, ribarnico, supermarket, zeleno tržnico, shopping cono,kompleks zunanjih bazenov, otroški bazen z igriščem, nov družinski vodni park stobogani in atrakcijami za otroke, odbojko na mivki, teniška igrišča, možnostnajema koles, mini golf, namizni tenis in vodne športe. V bližini se nahajašportni center Valet. Obstaja tudi možnost priveza za čolne.


Mobilna hiška Premium jepopolnoma opremljena in ima lahko pokrito leseno teraso. V dnevni sobi senahaja kotna sedežna garnitura, ki jo lahko spremenite v ležišče za dve osebi.Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, hladilnikom, mikrovalovno pečicoin kavnim aparatom za kuhanje filter kave. V kuhinji je tudi kompletenkuhinjski in jedilni pribor za 6 oseb. V spalnici se nahaja zakonska postelja(140 x 200 cm) in omara, medtem ko se v drugih dveh sobah nahajata po 2 posteljiza eno osebo (80 x 200 cm) in omara. Na pokriti terasi je vrtna garnitura;miza, 6 stolov in 2 ležalnika za sončenje. Hiška je opremljena s klimatskonapravo.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.