Organiziran 3-DNEVNI IZLET: Svetovljanska AZURNA OBALA z agencijo MM Turist | ODHODI: 25. 5., 22. 6. ali 29. 6. 2018

Organiziran 3-DNEVNI IZLET: Svetovljanska AZURNA OBALA z agencijo MM Turist | ODHODI: 25. 5., 22. 6. ali 29. 6. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Osupljivi pogledi na dolgo obalo, razkošne rezidence, bogata ponudba in nepozabni sončni zahodi … svetovljanska Azurna obala vas vabi!
Obisk Azurne obale je gotovo prav posebno doživetje. Začutite utrip Nice, največjega mesta na Azurni obali, ki odkriva skrivnosti razkošnega življenja in kjer šum valov šepeta skrivnosti tisočerih sončnih zahodov in ljubezenskih zgodb. Privoščite si skodelico omamne kave pred igralnico v Monte Carlu in obiščite slavno progo, kjer vsako leto spretno drvijo dirkači Formule 1.
PROGRAM
1. dan: SLOVENIJA – ITALIJA
Odhod avtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema na francosko Azurno obalo.
2. dan: CANNES – VALLAURIS – NICA
V jutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Sprehodili se bomo do kongresne palače in ob obali mimo številnih znanih hotelov. Obiskali bomo slikovito vasico Vallauris s simpatičnimi trgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse, v kateri je nekaj časa živel tudi Pablo Picasso. Po želji in za doplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Sledila bo vožnja do kraljice Azurne obale, Nice. Namestitev v hotelu in sprehod po Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco. Sledil bo ogled starega mestnega jedra. Nočitev v hotelu. 
3. dan: NICA – EZE – MONAKO – MONTE CARLO – SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo odpeljali po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem, do vasice Eze, kjer bomo obiskali eno od parfumerij in si po želji francoski parfum tudi kupili. Odpeljali se bomo v Monako in se sprehodili po čudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom na celotno kneževino. V bujnem vrtu, ki ga je leta 1895 uredil princ Luis II., raste na površini 11.500 m2 na tisoče rastlin, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedrale z grobovi članov knežje družine in do knežje palače. Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem. Obiskali bomo še mondeni Monte Carla, ki se ponaša s slavnim Casinojem. Popoldne slovo od Azurne obale in povratek proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.
Posebej ugodna cena za otroke do 12. leta starosti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.