Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRODAJNI HIT POLETJA 2018 po NORI CENI! NEVIDNI & SAMOSTOJEČI PUSH-UP NEDERČEK, v črni ali bež barvi, velikosti A, B C in D + Poštnina je BREZPLAČNA

PRODAJNI HIT POLETJA 2018 po NORI CENI! NEVIDNI & SAMOSTOJEČI PUSH-UP NEDERČEK, v črni ali bež barvi, velikosti A, B C in D + Poštnina je BREZPLAČNA

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nevidni push-up nedrček - končno na voljo vsem, ki si želite popoln dekolte v hipu, brez naramnic, brez skrbi, nerodnega zapenjanja in z odprtim hrbtom!
Nevidni nedrček brez naramnic, ki ustvari popoln dekolte v hipu, je prijazen do kože in popolnoma neviden pod vsemi oblačili! Udoben, varen in nezamenljiv! Ko boste prvič nadele VIGO nevidni push-up nedrček se boste spraševale, kako ste vse do zdaj lahko živele brez njega!
Lastnosti:Material na površini: gladki najlonMaterial na notranji strani: koži prijazen silikon v geluVelikosti: vse klasične velikosti košaric - od A do DObseg: nepomemben, ker je hrbet odprtVrvice: 2 zatezni vrvici za določitev jakosti zatega košaricČiščenje: ročno pranje pod tekočo toplo vodo, brez močnih mil, sušenjeBarva: bež, črna
Velikosti:
A = primeren za normalne velikosti modrčka (70A, 70B, 75A, 80A)
B = primeren za normalne velikosti modrčka (70C, 75B, 80B, 85A)
C = primeren za normalne velikosti modrčka (70D, 75C, 80C, 85B, 75D, 80D, 85C, 85D)
D = primeren za normalne velikosti modrčka (75D, 80D, 85C, 85D)
Resnično preprosta uporaba: Nevidni push-up modrček je samostoječ, zato ga udobno namestite, s potegom vrvic nastavite željen učinek in zategnete!

POGOSTA VPRAŠANJA:
Kako to, da pri tem nedrčku ni naramnic?
Nevidni push-up nedrček se prilepi na oprsje, saj ima na notranji strani posebni gel. Gel je dovolj močan, da lahko nedrček nosite brez naramnic brez strahu, da bi se vam odlepil.
Ali je nedrček primeren za enkratno ali večkratno uporabo?
Nedrček je vsekakor primeren za večkratno uporabo. Nasveti za nego nedrčka: Ne perite v pralnem stroju. Nedrček lahko po vsaki uporabi ročno umijete pod toplo tekočo vodo z milom, vendar ne uporabljajte močna mila. Ne uporabljajte vroče vode. Na koncu nedrček obrišite s suho krpo in pustite, da se do konca posuši.
Kako namestim nevidni push-up nedrček?
- Zrahljajte vrvice na nedrčku in namestite košarici čim bolj narazen
- Odstranite zaščitno folijo znotraj nedrčka in ga počasi namestite na oprsje od spodaj navzgor. Prsi morajo biti čiste in suhe.
- Potegnite vrvice do želenega push-up učinka.
- Nedrček lahko odlepite in poskusite znova, če z namestitvijo niste zadovoljne.
- Nižje bo nedrček nameščen, večji bo push-up učinek.
Kako shranjevati nedrček po uporabi?
Po uporabi gel na notranji strani nedrčka pokrijte z zaščitno folijo, da preprečite nabiranje prahu in umazanije, kar bi lahko povzročilo slabši oprijem nedrčka.
❤ Privoščite si popolno darilo zase ali svoje najboljše prijateljice! ❤


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.