3-dnevno SPROŠČANJE za DVE OSEBI v Sobah REA***! Nočitev Z ZAJTRKOM + 3x celodnevno KOPANJE v TERMAH Sveti Martin na Muri (kuponi so unovčljivi čez CELOTNO SEZONO - do 1.9. 2018)

3-dnevno SPROŠČANJE za DVE OSEBI v Sobah REA***! Nočitev Z ZAJTRKOM + 3x celodnevno KOPANJE v TERMAH Sveti Martin na Muri (kuponi so unovčljivi čez CELOTNO SEZONO - do 1.9. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Veliko možnosti za rekreacijo, idealen oddih v naravi in celodnevno kopanje v Termah Sveti Martin!
Sv. Martin na Muri je edinstven kraj za dobro počutje, sprostitev in šport. Rezervirajte si svoj 3-dnevni oddih in se razvajajte v dvoje v tej prečudoviti pokrajini na območju reke Mure.
Ponudba velja za 2 osebi in zajema 2 nočitvi z zajtrkom ter kar 3 celodnevne karte za Terme Sveti Martin.
Kuponi so unovčljivi čez celotno poletno sezono – do 1. 9. 2018 (za koriščenje med tednom, med vikendom je koriščenje možno le z doplačilom).
Sobe Rea*** so lepo opremljene, vsaka ima kopalnico s tušem, v njih boste našli posteljnino, 2x veliko in malo brisačo, toaletni papir in tekoče milo. Prav tako boste imeli na voljo uporabo klimatske naprave, TVja, wireless interneta, minibara, terase in parkirnega mesta. Možno je tudi koriščenje v apartmajih Rea, vendar brez vključenega zajtrka.
Sobe Rea se nahajajo cca. 3 km od Term Sveti Martin.
SVETI MARTIN na MURI leži na desnem bregu spodnjega toka reke Mure, v dolini med severnim Medjimurskim hribovjem in reko Muro. Geografsko gledano je to najbolj severna Hrvaška občina, najbližje slovensko mesto pa je Ljutomer. Območje se deli na dva tipa - na nižinsko in na hribovito, zanju pa je značilno sveže celinsko podnebje. Področje ob reki Muri z bogato floro in favno je razglašeno za regionalni naravni park Mura-Drava. Reka Mura je poznana predvsem po svojih številnih mlinih, enega od teh so popolnoma rekonstruirali in je sedaj znana turistična ogledniška točka.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.