Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HP CAMP - TERME ČATEŽ, Čatež ob Savi, Slovenija - 145 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Standard za do 6 oseb (5 odraslih in 1 otrok), Poraba elektrike, vode in plina

HP CAMP - TERME ČATEŽ, Čatež ob Savi, Slovenija - 145 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Standard za do 6 oseb (5 odraslih in 1 otrok), Poraba elektrike, vode in plina

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mobilne hiške Happy v kampu Terme Čatež nudijo idealno možnost za sproščujoč oddih za celotno družino! Številne možnosti za zabavo, šport in rekreacijo!


V sklopu kampa Terme Čatež najdete številne storitve, ki jih potrebujete na dopustu: restavracija, pizzerija, snack bar, pub, pekarna, slaščičarna, trgovina, trgovina s sadjem in zelenjavo, prodajalna časopisov in spominkov, trgovina z oblačili in športno opremo, lekarna, otroška igrišča, ob doplačilu pa lahko uporabljate tudi igrišče za nogomet, odbojko, košarko, igrišča za tenis, mini golf, namizni tenis, badminton, squash in bowling. 


Za zabavo in sproščanje sta na voljo dva termalna parka – poletna in zimska termalna riviera. 


Mobilna hiška Happy Standard (24m2): je primerna za 5 odraslih in enega otroka (150 cm, max. 60 kg). Ima kopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola, gazebo. Televizije ni, klima je na voljo proti doplačilu. Kajenje v hiškah je prepovedano.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.