Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GORSKI ODDIH ZA SKUPINE- KOČA TRIJE PLOTI, Mozirje, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v koči Trije ploti za do 12 oseb, 1x vstop v Wellness center nad oblaki hotela Golte

GORSKI ODDIH ZA SKUPINE- KOČA TRIJE PLOTI, Mozirje, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v koči Trije ploti za do 12 oseb, 1x vstop v Wellness center nad oblaki hotela Golte

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Koča Trije ploti je apartma ob jezeru, ki vam omogoča, da oddih preživite v samem središču planinske idile, na ekskluzivni lokaciji.

Nahaja se na nadmorski višini 1.530 m, tik ob jezeru (35.000 m3), ki v zimskem času zagotavlja vodo za zasneževanje smučišč, poleti pa vabi k romantičnim sprehodom in družinskim piknikom v naravi. Apartma je primeren za bivanje 12 oseb (3 zakonske postelje v spodnjem delu apartmaja in 6 ležišč v podstrešnem delu). Gostom je na voljo kopalnica s straniščem in tušem, manjša kuhinja z električnim štedilnikom, posodo in priborom ter jedilni kot. Apartma ima balkon s čudovitim pogledom na jezero in smučišče. Brisače in posteljnina so vključeni v ceno najema. V spodnjem delu zgradbe se nahaja gostinski lokal.

Golte, visoka kraška planota na vzhodnem obrobju Kamniško-Savinjskih Alp so priljubljeno slovensko gorsko središče in letovišče. Slednje v zimskem času v goste privablja ljubitelje smučanja in deskanja na snegu, v poletnem času pa je priljubljena točka pohodnikov, kolesarjev, jadralnih padalcev, jamarjev in drugih ljubiteljev narave. Zaradi svoje lege na pragu Alp, na samem vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino, zaradi številnih naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, pa tudi zaradi najdaljše nihalke v Sloveniji, je gorski resort Golte pomembna turistična lokacija, katere ogleda ne smete izpustiti. Najvišji vrh Golt je 1.588 metrov visok Boskovec.
Planoto Golte bogatijo pašniki, gozdne površine in številni skriti kotički v neokrnjeni naravi. K obisku vabijo brezna, prelomnice, jame in drugi kraški pojavi. Območje je od leta 1987 zavarovano kot krajinski park s predpisanim varstvenim režimom in razvojnimi usmeritvami.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.