Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DVOJNO PAKIRANJE! BIO SOK Aloe Vera Medicura (2 x 1000 ml) + BREZPLAČNA poštnina

DVOJNO PAKIRANJE! BIO SOK Aloe Vera Medicura (2 x 1000 ml) + BREZPLAČNA poštnina

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


BIO* Aloe VERA sok 1000 ml, Medicura (*iz certificirane ekološke pridelave) – PREHRANSKO DOPOLNILO
 Pridobljen Iz nerazredčenega  soka svežih rastlin Aloe Vera (kakovost IASC) Skrbna obdelava, ki se izvede takoj po obiranju, zagotavlja, da se ohranijo vse občutljive sestavineCelostno sodelovanje vseh njenih sestavin, zato je aloe vera sok zelo cenjenZ vitamini C, B6, B12, Biotinom in Pantenolom
Sok Aloe Vera je pridobljen iz tekočine, ki se nahaja znotraj listov sveže rastline aloe vera (Aloe Vera Barbadensis Miller). Uporablja se samo nerazredčen sok. Skrbna obdelava, ki se izvede takoj po pobiranju, zagotavlja, da se ohranijo vse občutljive sestavine. Aloe Vera sok je še posebej cenjen zaradi celotne kombinacije sestavin, ki jih vsebuje.
Več sto tisoč zadovoljnih strank daje prednost Aloe Vera soku iz Medicure. Narejen je iz nerazredčene soka (IASC kakovosti) svežih listov rastline aloe vera.
Priporočen dnevni odmerek: 20 ml Aloe Vera soka (cca. 2 žlici), pomešane s sadnim sokom, vzemite 3 x na dan pred obrokom.
Sestavine / 60 ml: 99,6% sok iz aloe vere (Barbadensis Miller), vitamin C (240 mg), vitamin B5 kot pantotenol (7,2 mg), vitamin B6 (2,4 mg), biotin (160 μg), vitamin B12 0 μg), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, natrijev benzoat.
Pomembne sestavine na 60 ml (PDV): Vitamin C 240 mg (300 %), Vitamin B6 2,4 mg (170%) Vitamin B12 5,0 μg (200 %), Biotin 160 μg (320%), Pantenol 7,2 mg (120 %)
Hranilne vrednosti na 60 ml/izdelka: energijska vrednost: 18 kj/4,2 kcal, maščobe: <0,1 g,  (od tega nasičene maščobe: <0,1 g),ogljikovi hidrati: 0,96 g (od tega sladkorji: 0,18 g), Vlaknine <0,1 g, beljakovine <0,1 g, soli <0,1 g.
Opozorila: Ne izpostavljati direktni sončni svetlobi. Shranjevanje  na suhem in pod 25 ° C. Prehranska dopolnila se ne sme uporabljati kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano in ne morejo nadomestiti zdravega načina življenja. Pred vsako uporabo plastenko pretresite. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Datum roka uporabnosti (uporabno najmanj do konca:) in lot sta odtisnjena na spodnjem delu embalaže. Priporočeni dnevni odmerek ne sme biti prekoračen.
Aloe Vera sok je naravni izdelek, razlike v videzu, barvi in okusu so naravni in ne predstavljajo slabše kakovosti. Po odprtju hraniti v hladilniku. Pred uporabo pretresite.
Neto vsebina: 1000 ml>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.