Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabne 4- ali 6-dnevne POČITNICE z ZAJTRKOM ali POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu Plaža*** na Makarski rivieri | RAZPOLOŽLJIVI TERMINI: do 26. 5. in od 25. 9. do 8. 10. 2018

Nepozabne 4- ali 6-dnevne POČITNICE z ZAJTRKOM ali POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu Plaža*** na Makarski rivieri | RAZPOLOŽLJIVI TERMINI: do 26. 5. in od 25. 9. do 8. 10. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkusite tradicionalni Mediteran – uživajte ob pogledu na kristalno čisto morje, se sprostite v objemu bogatega zelenja in omamnih vonjav borovcev, sivke in rožmarina. Na Makarski rivieri vas pričakuje Hotel Plaža ***, ki je idealna izbira za družinske počitnice, pare, starejše osebe, prijateljsko družbo ... skratka, za vse, ki si želite mirnega ali aktivnega oddiha.
Na voljo imate termine do 25. 5. in od 25. 9. do 8. 10. Ponudba zajema dve osebi, izbirate pa lahko med 4- ali 6-dnevnim oddihom z zajtrkom ali polpenzionom (zajtrk + večerja).
HOTEL PLAŽA
Hotel Plaža se nahaja v Drašnicah, le 10 metrov od plaže. Bližina borovega gozdička ustvarja idealno naravno senco in razkriva čudovit pogled na morje. Hotel in hotelske sobe so sodobno opremljene. Kompleks sestavljajo hotel (v neposredni bližini morja oz. prodnate plaže) in depandansa s sobami (150 m od glavne stavbe), obkrožena z borovci. Vse sobe (22 m²) imajo po 3 ležišča (dvojna postelja + enojna postelja). Primerne so za pare in družine z otroki, saj se lahko v sobo doda še 4. ležišče. Imajo svojo kopalnico (tuš/WC, milo, sušilnik za lase), sobe v depandansi pa imajo tudi balkon in majhno kuhinjo.
V vseh namestitvenih enotah lahko uživate ob prelepem panoramskem pogledu na morje in otoka Hvar in Brač ali pa na goro Biokovo, ki se strmo vzpenja nad morjem in je resnično dih jemajoča.
Znotraj hotela deluje restavracija Plaža. Notranji prostor dopolnjuje lepa in široka terasa, ki se razteza čez skale nad morjem. Tako so "del ponudbe" tudi pogled na sončni zahod nad Hvarom in Bračem, pogled na mogočno gorovje Biokovo in možnost uživanja ob romantični večerji pod zvezdnatim nebom. V sezonskem času je v večernih urah odprt tudi strešni del restavracije.
Bogat samopostrežni zajtrk je na voljo od 8. do 10. ure – kontinentalni bife vključuje širok izbor vročih in hladnih jedi ter vročih in hladnih pijač: salame, sire, jajca, sadni sok, čaj, kavo, jogurt, muesli, sadje, domače pecivo itd. Za hotelske goste s polpenzionom pa je na voljo še en obrok med 16. in 19. uro. Poleg glavne jedi (na izbiro 3-4 meniji) dobite tudi juho, solato in domačo sladico po promocijski ceni.
MAKARSKA
Peščene plaže, ki se razprostirajo po kar 2 kilometra dolgi obali, so zaščitni znak Makarske. Riviera je izjemno turistično usmerjena, nudi veliko možnosti za zabavo, aktivne počitnice in kulinarične užitke. Makarska se nahaja ob vznožju planine Biokovo (1762 m), ki jo ščiti pred ostrim celinskim podnebjem. Zime so kratke, poletja so vroča in dolga. Bujno mediteransko zelenje in osvežujoč planinski vetrič ji dajeta še dodatno vrednosti. Sonce sije več kot 2750 ur na leto, vreme je večinoma jasno, temperatura zraka med junijem in septembrom pa nad 20°C.
DRAŠNICE
Naselje se nahaja na Makarski rivieri, med Splitom in Dubrovnikom, le 10 kilometrov od mesta Makarska in v bližini Brele, Baške Vode, Živogošća, Gradaca, Drvenika, kar omogoča enostaven dostop do številnih zanimivosti v bližini.
Hotel in lokacijo si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku:
 
 Morda vas zanima tudi:
hotel plaza
8-dnevne počitnice za 2 osebi, Hotel Plaža ***,
TERMINI 26. 5.–15. 6. in 11. 9.–24. 9. 2018


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.