Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GORSKI ODDIH - MOZIRSKA KOČA, Mozirje, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev v večposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpeznion za 2 osebi

GORSKI ODDIH - MOZIRSKA KOČA, Mozirje, Slovenija - 89 EUR - 2x nočitev v večposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpeznion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na južnem pobočju Boskovca, na 1.356 metrih nadmorske višine, domuje Mozirska koča, ki je ena najstarejših planinskih koč v Sloveniji (otvoritev leta 1896). Odprta je vsak dan.

V njenem gostinskem objektu je na voljo 80 sedišč ob domači krušni peči, v dveh etažah pa je urejenih več sob, v katerih se nahaja skupno 59 ležišč. Ob koči je urejena terasa, ki gostom omogoča planinsko pogostitev ob zimskih ali letnih aktivnostih. Od hotela Golte je Mozirska koča oddaljena 500 m in zlahka dostopna z avtomobilom. V 14 sobah se nahaja od 2 do 6 ležišč (postelje ali pogradi). Sobe so razporejene v dveh nadstropjih: 1 dvoposteljna soba, 3 triposteljne sobe, 5 štiriposteljnih sob, 2 petposteljni sobi in 3 šestposteljne sobe. Kopalnica in sanitarije so urejene v dveh etažah. Zajtrk, posteljnina in brisače so vključeni v ceno nočitve. Mozirska koča je zaradi svoje domačnosti še posebej priljubljena pri pohodnikih, otrocih in mladini (v njej gostimo različna zimsko-letna letovanja in tabore) ter pri ostalih organiziranih skupinah. 

Pomlad je na Golteh v znamenju cvetenja alpskih rastlin, med njimi avtohtonega avriklja, ki raste v tamkajšnjem alpskem vrtu, najvišje ležečem v Evropi. Gorski resort Golte vam ponuja aktivne počitnice v čudoviti planinski idili. Podate se lahko na Pot po Golteh, ki predstavi številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti. Primerna je tako za izkušene planince, kot za družine z otroki, še posebej pa je priljubljena med gorskimi tekači. Številne kolesarske poti vam omogočajo, da aktivno preživite prosti čas tudi na kolesu. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellness centru, kjer vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen. 

»Naj bo užitek vaš počitek«, je moto gorskega resorta Golte. Odkrivanje narave, razvajanja in kulinarična doživetja čakajo na vas, da jih užijete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.