ODDIH NA KRVAVCU - HOTEL KRVAVEC, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 95 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

ODDIH NA KRVAVCU - HOTEL KRVAVEC, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 95 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v poletnem parku in čudoviti naravi, razvajajte brbončice z izvrstno kulinariko hotela Krvavec in sepredajte toplim sončnim žarkom na hotelski plaži! Ko vse to pospremi še udobnasoba, prijetna družba in sprostitev, ste na poti do sanjskih počitnic podjasnim nebom Kamniško-Savinjskih Alp!

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji na kar 1600 metrih nadmorjem nudi vse potrebno udobje za sproščujoč oddih.V hotelu je na voljo 26 enot s skupno 94 ležišči, savne,družabne igre, brezžični internet, restavracija, bar in sejnasoba s projektorjem.Sobe so opremljene v gorskem slogu, s pohištvom izmasivnega lesa in z vsem, kar potrebujete za prijetenpočitniški oddih v vseh letnih časih (WC, tuš, sušilec zalase, satelitska TV, brezžični internet).

V prijetnem gorskem vzdušju hotela v alpskem okolju vamje ves čas na voljo prijazno hotelsko osebje. Postrežejo vam lahko z bogatim zajtrkom in slastno večerjo iz lokalnopridelanih dobrot. Čez dan lahko v hotelu koristite prostornosamopostrežno restavracijo, okrepčate pa se lahko tudina priljubljeni Plaži, zunanji terasi z barom, glavni točkidnevnega zbiranja in zabave na planini, ki je v neposrednibližini hotela.

Ob kombinaciji svežega gorskega zraka in aktivnosti zdodatkom sproščanja v savni bo doživetje na planini Krvavecše bolj posebno.Hotelu Krvavec daje, poleg ostale ponudbe, dodatno vrednosttudi gorski center dobrega počutja, ki je edini na planiniKrvavec. Intimna manjša finska savna pripomore h krepitviimunskega sistema, izločanju strupov iz telesa, porabi kalorijin boljšemu počutju.

Visokogorsko smučarsko središče z razgibanimi tereni se vtoplejših mesecih prelevi v gostoljubno oazo za pohodnikein kolesarje, zato hotel predstavlja idealno izhodišče zapohodništvo, planinske ture, kolesarske izlete (cross country,DH, all mountain) in nasploh sproščujoč oddih v naravi.Planina Krvavec s svojo lego in nadmorsko višino v poletnemčasu vabi iz vročega poletnega mestnega vrveža k zmernimtemperaturam svežega gorskega zraka. Ob prelepi naravi inplanšarskem okolju ponuja čudovit razgled na Ljubljanskokotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe.

Poletni park Krvavec ponuja ljudem zdravih misli in nazorovmožnosti igre, aktivnega preživljanja prostega časa inzabave na prostem. Namenjen je družinam z otroki, mladimin individualnim rekreativcem.V pestri ponudbi aktivnosti, del katerih poteka neposrednopred hotelom, so pustolovski park, Scott kolesarski park,gorski gokarti, gorski skiroji, plezalni stolp, trampolini,poligon za lokostrelstvo, slackline, frizbi golf in spust s tubo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.