Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT - COMFORT SOBA, Punat, Krk, Hrvaška - 399 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let brezplačno), 3x all inclusive za 2 osebi

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT - COMFORT SOBA, Punat, Krk, Hrvaška - 399 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let brezplačno), 3x all inclusive za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se družinskemu raju s 4 zvezdicami. FalkensteinerHotel Park Punat je obkrožen z zimzelenimi parki in se nahaja na obali otokaKrka v idiličnem mestu Punat. Hotel je idealen za nepozabne družinske počitnicez različnimi programi zabave in se nahaja le nekaj minut stran od čudoviteplaže s kristalno čistim morjem.


V družinskem hotelu Falkensteiner Park Punat bodo veliki inmajhni našli vse potrebno za sanjske družinske počitnice. Vsa družina ima VIPstatus – ne glede na to ali načrtujete kratko bivanje v hotelu ali pa dolgepočitnice z vso družino. Tukaj je le nekaj prednosti za vaše najmanjše: igralnasoba Falky-Land, ki ponuja otroški svet zabave, bralni kotiček, internetnikotiček, oder, noči filma v Falky kinu, kotiček za dojenčke v Falky-Land igralnici,animacijska ekipa za različne zabave.


Comfort sobe ponujajo najboljši občutek oddiha za družine z enim otrokom. Vsaka soba je opremljena z zakonsko posteljo za starše, kottudi z raztegljivim ležiščem (širina 140 cm) za otroka. Vse sobe so opremljenez: zakonsko posteljo (možno dodatno ležišče), delno z balkonom, kopalnico (tuš,umivalnik, sušilec za lase, kozmetična miza, copate, kopalni plašč), kavč, TV, telefon,Wi-Fi, klima, sef.


Idilično mesto Punat je turistična destinacija najugozahodni obali otoka Krka, ki ponuja številne možnosti za aktivne in zabavnedružinske počitnice. Ne glede na to, ali gre za vznemirljive delavnice sFalkensteiner animacijsko skupino za najmlajše goste ali pa za dan izpolnjen spotapljanjem, nordijsko hojo, tekom, kolesarjenjem ali izleti z ladjo, vašidružini v Falkensteiner Hotelu Park Punat zagotovo ne bo dolgčas.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.