Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT - SUPERIOR SOBA, Punat, Krk, Hrvaška - 447 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), 3x all inclusive za 2 osebi

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT - SUPERIOR SOBA, Punat, Krk, Hrvaška - 447 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), 3x all inclusive za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se družinskemu raju s 4 zvezdicami. Falkensteiner Hotel Park Punat je obkrožen z zimzelenimi parki in se nahaja na obali otoka Krka v idiličnem mestu Punat. Hotel je idealen za nepozabne družinske počitnice z različnimi programi zabave in se nahaja le nekaj minut stran od čudovite plaže s kristalno čistim morjem.


V družinskem hotelu Falkensteiner Park Punat bodo veliki in majhni našli vse potrebno za sanjske družinske počitnice. Vsa družina ima VIP status – ne glede na to ali načrtujete kratko bivanje v hotelu ali pa dolge počitnice z vso družino. Tukaj je le nekaj prednosti za vaše najmanjše: igralna soba Falky-Land, ki ponuja otroški svet zabave, bralni kotiček, internetni kotiček, oder, noči filma v Falky kinu, kotiček za dojenčke v Falky-Land igralnici, animacijska ekipa za različne zabave.


Superior sobe ponujajo najboljši občutek oddiha za družine z največ 2 otrokoma. Vsaka soba je opremljena z zakonsko posteljo in dodatno posteljo za vašega otroka. Vse sobe so opremljene z: zakonsko posteljo (možno dodatno ležišče), delno z balkonom, kopalnico (tuš, umivalnik, sušilec za lase, kozmetična miza, copate, kopalni plašč), kavč, TV, telefon, Wi-Fi, klima, sef.


Idilično mesto Punat je turistična destinacija na jugozahodni obali otoka Krka, ki ponuja številne možnosti za aktivne in zabavne družinske počitnice. Ne glede na to, ali gre za vznemirljive delavnice s Falkensteiner animacijsko skupino za najmlajše goste ali pa za dan izpolnjen s potapljanjem, nordijsko hojo, tekom, kolesarjenjem ali izleti z ladjo, vaši družini v Falkensteiner Hotelu Park Punat zagotovo ne bo dolgčas.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.