Nepozaben dvodnevni ODDIH v ŠILU na otoku Krk - čisto ob morju! NASTANITEV + POLPENZION (zajtrk in večerja) za 2 osebi | Penzion Zeba*** (od 1. 6. do 24. 6. 2018)

Nepozaben dvodnevni ODDIH v...

Nepozaben dvodnevni ODDIH v ŠILU na otoku Krk - čisto ob morju! NASTANITEV + POLPENZION (zajtrk in večerja) za 2 osebi | Penzion Zeba*** (od 1. 6. do 24. 6. 2018)

75,00 €
Cena
75,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte na oddihu – čisto ob morju!
Na Krku (Šilo) vas pričakuje Penzion Zeba***, ki se nahaja le 50 metrov od romantičnega pristanišča. Sprostite se na na zasluženih počitnicah in se naglejte lepot slikovitega Šila ter Kvarnerskega zaliva. Penzion Zeba ima tudi svoj koktejl bar in a la carte restavracijo, kjer boste lahko vsak dan uživali v ribjih in mesnih specialitetah z žara.
Penzion obdaja bujno sredozemsko rastje, najbližja plaža pa je le 80 metrov stran. V penzionu vam bodo vedno na voljo, da bo vaš oddih kar se le da brezskrben, pa je v ponudbo vključen tudi polpenzion. Ta vključuje bogat samopostrežni zajtrk z vročimi napitki, sokovi ter sladkimi dobrotami ter večerjo v restavraciji.
Celotna hiša je bila popolnoma prenovljena pred dvema letoma. V celotnem gostišču vam je na voljo brezplačen internet (WiFi), sobe so opremljene s SAT/TV, vsaka ima svojo kopalnico (WC/tuš) ter individualno nadzorovano klimatsko napravo.
V sodelovanju z Marinero Tours Penzion Zeba nudi izlete s čolnom s steklenim dnom ter izlete na otok Rab ali v Crikvenico.
Oddih na Krku v Penzionu Zeba je odlična odločitev – ne čakajte z rezervacijo in si svoj termin zagotovite takoj! Na razpolago imate termine od 1. 6.  do 24. 6. 2018

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Nepozaben dvodnevni ODDIH v ŠILU na otoku Krk - čisto ob morju! NASTANITEV + POLPENZION (zajtrk in večerja) za 2 osebi | Penzion Zeba*** (od 1. 6. do 24. 6. 2018)«