Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozaben dvodnevni ODDIH v ŠILU na otoku Krk - čisto ob morju! NASTANITEV + POLPENZION (zajtrk in večerja) za 2 osebi | Penzion Zeba*** (od 1. 6. do 24. 6. 2018)

Nepozaben dvodnevni ODDIH v ŠILU na otoku Krk - čisto ob morju! NASTANITEV + POLPENZION (zajtrk in večerja) za 2 osebi | Penzion Zeba*** (od 1. 6. do 24. 6. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte na oddihu – čisto ob morju!
Na Krku (Šilo) vas pričakuje Penzion Zeba***, ki se nahaja le 50 metrov od romantičnega pristanišča. Sprostite se na na zasluženih počitnicah in se naglejte lepot slikovitega Šila ter Kvarnerskega zaliva. Penzion Zeba ima tudi svoj koktejl bar in a la carte restavracijo, kjer boste lahko vsak dan uživali v ribjih in mesnih specialitetah z žara.
Penzion obdaja bujno sredozemsko rastje, najbližja plaža pa je le 80 metrov stran. V penzionu vam bodo vedno na voljo, da bo vaš oddih kar se le da brezskrben, pa je v ponudbo vključen tudi polpenzion. Ta vključuje bogat samopostrežni zajtrk z vročimi napitki, sokovi ter sladkimi dobrotami ter večerjo v restavraciji.
Celotna hiša je bila popolnoma prenovljena pred dvema letoma. V celotnem gostišču vam je na voljo brezplačen internet (WiFi), sobe so opremljene s SAT/TV, vsaka ima svojo kopalnico (WC/tuš) ter individualno nadzorovano klimatsko napravo.
V sodelovanju z Marinero Tours Penzion Zeba nudi izlete s čolnom s steklenim dnom ter izlete na otok Rab ali v Crikvenico.
Oddih na Krku v Penzionu Zeba je odlična odločitev – ne čakajte z rezervacijo in si svoj termin zagotovite takoj! Na razpolago imate termine od 1. 6.  do 24. 6. 2018


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.