Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POLETJE V PULI - HORIZONT RESORT, Pula, Istra , Hrvaška - 566 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo

POLETJE V PULI - HORIZONT RESORT, Pula, Istra , Hrvaška - 566 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolnomaopremljeni apartmaji predstavljajo idealno izbiro za družine z otroki, keromogočajo, udobno namestitev in možnost lastne organizacije časa. Objekt senahaja le 3 minute hoje od plaže na mirni lokaciji sredi borovega gozda. V neposrednibližini je vse kar potrebujete za sproščen in udoben oddih.


Turističnikompleks Horizont (Zlatne Stijene) sestavlja 312 stavbnih enot, modernoopremljenih s satelitsko TV, razporejenih v nizu od 6-20 apartmajev, vpritličju in prvem nadstropju, razporejenih po polotoku, ki se stopničastospušča proti bistremu morju, obkrožene z bujno vegetacijo. S centralnihparkirišč se do apartmajev pride po sprehajalnih ali kolesarskih poteh.


Vsklopu naselja se nahajajo samopostrežna trgovina, caffe bar, snack bar,restavracija, pizzeria, diskoteka, najem koles, tenis igrišča ter bazen zmorsko vodo. V turističnim naselju se nahajajo različni tipi apartmajev zanamestitev od 2 do 7 oseb.


Namestitevje v apartmaju za do 4 osebe (30m2) ki ima kombinirano kuhinjo-jedilnico-dnenvosobo, kopalnico, spalnico ter alkon s pogledom na park. V kuhinji se nahajaštedilnik, hladilnik, aparat za kavo in zamrzovalnik. V dnevni sobi pa je kavč,ki se lahko raztegne v ležišče za 2 osebi.


V zgodovinskem jedru Pule, lahko obiskovalci vidijo različneslavne znamenitosti, med drugim antično Areno in Avgustov hram. Na recepciji jemožna organizacija izletov do Nacionalnega parka Brijuni in rta Kamenjak.




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.