Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POLETJE V PULI - SPLENDID RESORT, Pula, Istra , Hrvaška - 626 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo

POLETJE V PULI - SPLENDID RESORT, Pula, Istra , Hrvaška - 626 EUR - 7x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Uporaba zunanjega bazena z morsko vodo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popolnomaopremljeni apartmaji predstavljajo idealno izbiro za družine z otroki, keromogočajo, udobno namestitev in možnost lastne organizacije časa. Objekt senahaja le 3 minute hoje od plaže na mirni lokaciji sredi borovega gozda. V neposrednibližini je vse kar potrebujete za sproščen in udoben oddih.


Hotel Resort Splendid Pula se nahaja na področju kopališčaZlatne Stijene, samo 3 km stran od zgodovinskega središča Pule, na sami obali sprelepim razgledom. Poleg centralne recepcije so gostom na voljo tudi restavracija,kavarna, tenis igrišča, mini golf in supermarket. Nedaleč stran, s sprehajanjemob morju pridete do turističnega centra Verudela, kjer so vam na voljo vse vsebine,ki si jih poželite.


Vsklopu naselja se nahajajo samopostrežna trgovina, caffe bar, snack bar,restavracija, pizzeria, diskoteka, najem koles, tenis igrišča ter bazen zmorsko vodo. V turističnim naselju se nahajajo različni tipi apartmajev.


Namestitevje v apartmaju za do 4 osebe (32m2) ki ima kombinirano kuhinjo-jedilnico-dnevnosobo, kopalnico, spalnico ter balkon s pogledom na park. V kuhinji se nahajaštedilnik, hladilnik, aparat za kavo in zamrzovalnik. V dnevni sobi pa je kavč,ki se lahko raztegne v ležišče za 2 osebi.


V zgodovinskem jedru Pule, lahko obiskovalci vidijo različneslavne znamenitosti, med drugim antično Areno in Avgustov hram. Na recepciji jemožna organizacija izletov do Nacionalnega parka Brijuni in rta Kamenjak.





Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.