Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sproščujoč 3-DNEVNI ODDIH Z ZAJTRKOM za 2 osebi v Hotelu Stella Maris*** v Vodicah. Ponudba zajema tudi VEČERJO, PIJAČO dobrodošlice, koriščenje FITNESA, brezplačen WiFi, brezplačno PARKIRIŠČE (možnost koriščenja kuponov do...

Sproščujoč 3-DNEVNI ODDIH Z ZAJTRKOM za 2 osebi v Hotelu Stella Maris*** v Vodicah. Ponudba zajema tudi VEČERJO, PIJAČO dobrodošlice, koriščenje FITNESA, brezplačen WiFi, brezplačno PARKIRIŠČE (možnost koriščenja kuponov do...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na morju v Dalmaciji toplo vreme že vabi na morske počitnice v prečudovitem Hotelu Stella Maris*** v Vodicah! Ne čakajte na poletje in si oddih privoščite takoj!
V Vodicah, nedaleč stran od Šibenika (10 km) in nacionalnega parka Krka, boste našli ravno to, kar čakate že celo delovno leto - zaslužen dopust!
Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka - Split, ležijo ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika, ki spada pod Šibensko-kninsko županijo. Danes so Vodice zelo obiskano turistično središče, z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica in možnost raznih izletov z ladjico (Kornati).
Hotel Stella Maris*** se nahaja 10 min (hoje) od središča mesta Vodice in le malce več kot 100 m od morja. V hotelu gostom nudijo nedavno obnovljene sobe, v katerih so na voljo klima, sodobna kopalnica, SAT/TV in brezplačen brezžični internet, gostje imajo pred hotelom tudi brezplačen parkirni prostor. Zjutraj si boste lahko privoščili samopostrežni zajtrk, če želite brezskrben oddih brez obveznosti pa imate tudi možnost doplačila za polpenzion, ki vključuje večerjo s 3 hodi.
Vsi, ki radi počitnice preživljate aktivno, boste gotovo veseli igrišča za tenis, odbojko, mini golf in nogomet, ki se nahajajo v bližini hotela.
Ponudba velja za 2 osebi in vključuje 2x samopostrežni zajtrk, 1x večerjo za dve osebi, pijačo dobrodošlice, koriščenje fitnesa, brezplačen internetni dostop in parkirno mesto.
Na razpolago imate termine do 31. maja 2018.
Podajte se na zaslužene in nepozabne počitnice v Dalmacijo v Vodice!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.