Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Phoenix 4*: Romantično razvajanje v najbolj romantičnem hotelu v centru Zagreba že od 99 € za 2. Vključena 4-hodna večerja in wellness program za OBA!

Hotel Phoenix 4*: Romantično razvajanje v najbolj romantičnem hotelu v centru Zagreba že od 99 € za 2. Vključena 4-hodna večerja in wellness program za OBA!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Povežite svoje največje užitke in preživite popoln dan v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu v Hotelu Phoenix 4*! Pocrkljajte se že ob samem prihodu. Pričakuje vas razkošen Wellness in SPA program (120 min), bogat 'Art of...


Hotel Phoenix 4* v Zagrebu z luksuzno opremljenim Wellness & SPA centrom je zagotovo najbolj romantičen hotel v Zagrebu, tudi dobitnik nagrade "Luxury Travel Guide" za najbolj romantičen hotel na Hrvaškem, kjer boste takoj občutili posebno intimno ter toplo atmosfero, saj je vsak detajl skrbno odmerjen, hotelsko osebje pa je posebej predano in pozorno do vsakega gosta...Odločite se in pobegnite v dvoje v najbolj romantičen hotel v Zagrebu. Povežite svoje največje užitke in preživite popoln dan! Pocrkljajte se že ob samem prihodu. Pričakuje vas pijača dobrodošlice, razkošen Wellness in SPA program, bogat ’Art of breakfast’ zajtrk, okusi in vonji restavracije Maestro (4-hodna  večerja ob svečah) in darilni boni, ki jih uporabite v času bivanja v hotelu.
Romantični wellness program boste užili v luksuzno opremljenenem wellness & SPA oazi, ki nudi sproščanje v finski savni, hidromasažnem bazenu temperature 35°C, bazenu z možnostjo protitočnega plavanja temperature 28°C, vodni in zračni masaža ter svetlobni terapiji. Za počitek pa so vam na voljo sprostitveni prostori s prijetno glasbo in kotiček s sadjem, čajem in domačimi jabolki ter uporaba telovadnice s premium Technogym vadbeno opremo in napravami za raztezanje. Gosti Mestoidej boste deležni tudi 20% popusta na vse vrste masaž.
Poleg razvajanja v spa-ju so znani tudi po odlični kulinariki. Postregli vam bodo z odlično 4-hodno večerjo ob svečah v moderni restavraciji Maestro, ki bo pravljično razvajala vaše brbončice. Odlična kulinarika in ambient bosta pričarali romantiko in uživali boste v vsakem trenutku.
Primera menija:- Solata z mocarelo, šampinjoni in paradižnikove omake s pestom bazilike na hrustljavih parmezanovih srčkh.- Polnjeni ravioli na kremi rdeče paprike, svežega motovilca, kavijarja in nekaj kaplicami olja tartufov.- Kremna juha iz rumenega korenja s srcem iz listnatega testa s svežim petršiljem.- Ramstek na žaru postrežen s skorjico črnih oliv, omako tzatziki in polento na maslu.- Čokoladna torta polnjena z višnjevim želejem in vanilijevim mussom.
ali- Mini kanape s pršutom in sirno penico na popečenem kruhku- Domači njoki v bazilikinem pestu- Kremna brokolijeva juha s popraženimi arašidi in amareti- Piščanec, polnjen s sirom in s praženim krompirjem z omako iz malvazije, akacije in s paradižnikom na olivnem olju in materini dušici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.