Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Shambala: 4-hodni meni azijskih specialitet s kozarcem penine za 2 osebi -30%

Shambala: 4-hodni meni azijskih specialitet s kozarcem penine za 2 osebi -30%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju…...


Shambala je legendarna mistična dežela radosti, miru in razsvetljenstva, kjer prebivajo mojstri z najvišjo stopnjo duhovnega razvoja. Dežela tudi danes ostaja skrivnost, čeprav so jo že mnogi iskali daleč v tibetanskem gorovju… Če želite odkrivati odlično jugovzhodno azijsko kulinariko pa vam ni treba tako daleč, saj se pod imenom Shambala v Ljubljani predstavlja tudi znana restavracija - dežela azijskih okusov.Na jedilniku Shambale se boste srečali z jedmi iz različnih jugovzhodnih azijskih dežel, kot so Vietnam, Tajska in Japonska. Posebnost Shambalinih okusov je, da namenjajo prostor kulinaričnim priredbam, ki združujejo najboljše lokalne sestavine z eksotičnimi, kar pripelje do novih okusov. Presenetite torej s povabilom na romantično druženje ali poslovno kosilo in se prepustite skrivnostnim azijskim okusom.
V paru boste lahko uživali v okušanju azijskih specialitet. V Shambali so vam pripravili jed imenovano izbor predjedi, kjer vam omogočijo, da že na začetku preizkusite 5 različnih predjedi, ki so lično servirane na deski. Sledi japonska miso juha, za glavno jed pa lahko izberete 2x v limonski travi marinirani biftek na žaru z mladim grahom in taro krompirjem ali 2x file brancina "Fonda" na žaru z ingverjem, svežo papriko in pak choy-em.Kulinarični mojstri si prizadevajo, da gostom ponudijo prvovrstno azijsko hrano iz svežih sestavin in zelišč v kombinaciji z izbranimi vini. Prepustite se torej okusom v estetsko dovršenem ambientu, ki vas bo v mislih popeljal v pomirjujoče doživetje tradicije vzhoda.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.