Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SURFANJE V FRANCIJI ZA ŠOLARJE , Bordeaux, Francija - 143 EUR - 7x nočitev v osnovnem šotoru za 1 osebo (7-13 let), 7x 3/4 penzion (zajtrk, malica in večerja) za 1 osebo

SURFANJE V FRANCIJI ZA ŠOLARJE , Bordeaux, Francija - 143 EUR - 7x nočitev v osnovnem šotoru za 1 osebo (7-13 let), 7x 3/4 penzion (zajtrk, malica in večerja) za 1 osebo

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aktivne družinske počitnice. Na obalah Atlantika je odprtnov surf kamp, ki je namenjen radovednim družinam, ter vsem drugim, ki jihzanima aktivno preživljanje prostega časa, surfanje na valovih, joga, francoskakultura in najboljša vina na svetu.    


Kamp leži znotraj večjega kampa s še 4 drugimi surf klubi. Na prostorni parceli rastejo borovci,kamp je oddaljen 700 m od morja in prav toliko od mesta Montalivet, ličnegaobalnega francoskega mesta, polnega barov in restavracij, vsakodnevne lokalnetržnice, kjer se predstavljajo vinarji in surf trgovine. Ne pretiravamo, korečemo, da je kamp opremljen z vsem kar potrebujete za svoje popolneaktivne družinske počitnice.


Kamp ima urejene sanitarije s toplo vodo, kuhinjo (znotrajUjusansa kampa), igrišča z igrali za otroke, bar in mnogo drugega. Obdanje z gozdovi, dolgimi peščenimi plažami ob oceanu in tako omogoča pristen stikz naravo.Organizirano je varstvo vaših otrok 5x na teden po 4 ure.Otroci bodo razdeljeni v primerne starostne skupine. Da boste lažjeorganizirali svoje aktivnosti, bo urnik znan v naprej. 


V kampu je varno otroško igrišče, igrišče za odbojko namivki, skateramp, tobogan itd. Medtem, ko otroci igrajo nogomet, zidajogradove, se gugajo na gugalnici, lahko starši uživajo ob pijači in prigrizku,surfajo ali se odpravijo na večerjo v dvoje.V ponudbi je tudi tečaj deskanja na valovih s strokovnousposobljenimi učitelji, ki bodo vam in vašim otrokom približali oceanskevalove. Tečaj je v osnovi namenjen učenju, spoznavanju deskanja na valovih invsem tistim, ki želijo občutiti moč vode, vala in oceana. Ko ujameš in zapelješsvoj prvi val, te preplavi neskončen občutek sreče in deskanje popolnomaosvoji.


Do Atlantika je iz Slovenije 1.500 km, kar se lahko prevozi v enem dnevu ali pa še bolje v 2 dneh z vmesnim postankom nekje v Provansi ali francoskih Alpah. Če pridete s svojim prevozom, boste imeli tam avto za dnevne izlete. Poleg tega vam skoraj ni potrebno paziti na prtljago. Priporočamo. Najbližje letališče Bordeaux je odlično povezano z letališčem v Benetkah. Letala letijo skoraj vsak dan. Letalski prevoznik volotea.com in easyjet.com. Po potrebi vas pridejo iskati na letališče. 



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.