Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA STARI DVOR - UGLJAN, Ugljan, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

VILLA STARI DVOR - UGLJAN, Ugljan, Hrvaška - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Občutite čarenedotaknjene narave, bodite priča kristalno čistemu morju ter tisočletnikulturni dediščini. Atraktivna lokacija, zelo prijetna atmosfera ter dolgoletneizkušnje v turizmu so garancija da preživite nepozaben oddih! 


Villa Stari Dvor senahaja na otoku Ugljan v istoimenskem mestu, petdeset metrov od obale z urejenoplažo, primerno za kopanje in zabavo malih otrok in starejših oseb in vsempotrebnim za brezbrižno preživljanje oddiha.  


Vse klimatizirane sobe vvilii Dvor imajo bakon s pogledom na morje ali park, TV s satelitskimi programi. Vsaka soba ima dodeljeno brezplačno parkirno mesto naprivatnem parkirišču. V poletnih mesecih se gosti lahko sprostijo pod senčnikipoleg zunanjega bazena ali se osvežijo s plavanjem, Otok Ugljan je z mestom Zadarin nacionalnimi parki Kornati, Paklenica, Plitviška jezera in Krka povezan strajektom, ki vozi iz glavne mestne marine v občini Preko.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.