Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Organiziran 2-dnevni izlet: SAN MARINO, RIMINI in BOLOGNA z agencijo goHolidays | 29.-30. APRIL 2018

Organiziran 2-dnevni izlet: SAN MARINO, RIMINI in BOLOGNA z agencijo goHolidays | 29.-30. APRIL 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Popestrite svojo pomlad z nepozabnim izletom v Italijo!​
Z agencijo goHolidays si boste ogledali bogato kulturno dediščino in preizkusili odlično kulinariko San Marina, Riminija in Bologne.
PROGRAM IZLETA
 1. DAN – Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po severni Italiji do Bologne ter ogled mesta z najstarejšo univerzo v Zahodnem svetu; to je »Alma Mater Studiorum«, ustanovljena leta 1088. Ogledali si bomo mestno jedro z baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore, palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak, stolpa Asinelli in Garisenda, gotsko palačo Pallazo della Mercanzia. Nekaj prostega časa bo tudi za samostojne oglede in nakupe. Sledi vožnja do Riminija. Nastanitev v hotelu in nočitev.
2. DAN – Po zajtrku sledi ogled znamenitosti mesteca Rimini: Avgustov slavolok, tempelj Malatesto, Tiberijev most….Odpravili se bomo do žepne državice Republike San Marino, ki se razprostira pod goro Titano. Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih in ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike sv. Marina ter do trdnjave, od koder je lep razgled na Padsko nižino in riviero. Prosto za raziskovanje slikovitih ulic, oglede in nakupe priložnostnih spominkov. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.