Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

4-DNEVNE POČITNICE za do 6 oseb v apartmaju JELENČEK v MORAVSKIH TOPLICAH (termini do 20. 6. 2018, najem med tednom)

4-DNEVNE POČITNICE za do 6 oseb v apartmaju JELENČEK v MORAVSKIH TOPLICAH (termini do 20. 6. 2018, najem med tednom)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartma Jelenček se nahaja v turističnem naselju Prekmurska vas v neposredni bližini Term 3000 in v bližini termalnega kompleksa Vivat (nekaj minut hoje). Apartma je bil leta 2012 popolnoma obnovljen, je sodobno opremljen ter zagotavlja udobje tudi najbolj zahtevnim gostom. Nahaja se v dveh etažah, v zgornji so klimatizirani spalni prostori (za 2 odrasla in 2 otroka) in kopalnica s tuš kabino in straniščem, spodnji del ima moderno opremljeno klimatizirano kuhinjo (s steklo-keramično ploščo, mikrovalovno pečico in žar pekačem, hladilnikom/zamrzovalnikom, jedilnim priborom, posodo, kuhinjskimi krpami), dnevni prostor z raztegljivo sedežno garnituro in LCD TVjem (možnost predvajanja medija prek USB ključa) ter izhod na teraso (10 m², terasa ima mizo za 6 oseb - 2 klopi). V apartmaju vam bo na voljo tudi posteljnina (brisač ni). Za čistočo v apartmaju poskrbi čistilka.
Tudi okolica ponuja veliko
Stopite z lahkim korakom po sprehajalnih stezah do bližnjih term, podajte se na enodnevni izlet na Madžarsko, obiščite kakšno eko kmetijo, kjer lahko tudi kupite eko produkte (sadje, suho sadje, pecivo, mesne izdelke, bučno olje, kašo...), ne pozabite na kulturne znamenitosti kot so Plečnikova cerkev v Bogojini, Bukovniško jezero z magnetnimi točkami in Vidov izvir vode, romanska rotunda v Selu, cerkev v Martjancih z znanimi freskami, Babičin mlin na Muri, Tromeja na Goričkem, Grad na Goričkem, mlin na Muri, farma orhidej Ocean Orchids v Dobrovniku.
Da resnično ne bo dolgčas tudi tistim bolj aktivnim, najdete v okolišu veliko možnosti za rekreacijo - kolesarjenje, nordijska hoja, tenis, golf in seveda kopanje v Termah 3000, Termah Vivat, Terme Lipa Lendava, Terme Banovci in Terme Radenci.
Terme 3000 – Termalni vrelci v Termah 3000 ustvarjajo čarobni svet vodnih užitkov. Prepustite se neskončnim možnostim, saj vas tu poleti in pozimi pričakuje 5.000 m² vodnih površin, 31 pokritih in odkritih bazenov.
Terme Vivat – Bazenski kompleks Vivat ponuja vodne užitke v zaprtih in odprtih bazenih (2.000 m²). Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom z termalno vodo, whirpooli in otroškim bazenom.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.