Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sol Aurora 4*: Popolne 1.MAJske počitnice v Umagu le 76 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Hotel Sol Aurora 4*: Popolne 1.MAJske počitnice v Umagu le 76 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost 1.MAJske počitnice v enem izmed prvih ekoliških hotelov na hrvaški obali ter martinčkanje na toplem spomladanskem soncu! Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle in z najboljšo zabavo poskrbi za popolne...


Hotel Sol Aurora**** je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem in odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stan od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Ta hotel v Umagu je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice.Classic udobna soba površine približno 23 m2 ponuja dve postelji, kopalnico s kadjo in je ima lahkon balkon s pogledom na mediteranski park. Soba je primerna za največ 2 odrasli osebi. Urejena je s svežimi in svetlimi barvami ter ponuja vse, kar potrebujete za mirne počitnice. V ponudbo je vključena tudi brezplačna nadgradnja v sobo s pogledom na morje.V samopostrežni restavraciji s predstavitvijo kuhanja si lahko privoščite mednarodne in lokalne jedi. V baru Bellavista, ki ima tudi teraso za sončenje, vam postrežejo s prigrizki in z osvežilnimi pijačami.
Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle in z najboljšo zabavo poskrbi za popolne družinske počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Svojim gostom nudijo zabavni športni program, gimnastiko na vodi, pilates, yogo, aerobiko, namizni tenis, stezu za jogging, nordijsko hojo, najem koles, razne vodne športe in veliko več. Hotel je popolna izbira za družinske počitnice!Umag je znan po številnih festivalih, kot so Big spring, Beach festival, Umago blues, Biker festival in Umagonation festival. Posebno mesto na seznamu prestižnih festivalov zavzema Mednarodni festival komornog gledališča Zlati lev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.