Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

FALKENSTEINER HOTEL BELGRADE ****S - WELLNESS VIKEND ODDIH, Beograd, Srbija - 158 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

FALKENSTEINER HOTEL BELGRADE ****S - WELLNESS VIKEND ODDIH, Beograd, Srbija - 158 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čas je, da obiščete Beograd in bivate v novem mestnem hoteluFalkensteiner Hotel Belgrade****S, ki se nahaja v središču beograjske poslovnein trgovske cone. Hotel se nahaja v neposredni bližini središča mesta, jeodlično prometno povezan z letališčem, zanj pa je značilen sodoben in dinamičendizajn, maksimalno udobje, odlična storitev in vrhunska kakovost kongresnihvsebin. Falkensteiner Hotel Belgrade je popolna izbira za poslovna potovanjaali konference, je pa tudi idealno izhodišče za ogled mesta.


Pomembno je, da se lahko po napornem dnevu tudi spočijete insprostite. Na 9. nadstropju se nahaja Acquapura City SPA center hotela, ki vamponuja oazo miru in sprostitve. Finska savna, parna kopel, soba za sprostitevin dve sobi za masažo vas bojo ponovno oživele in vam zagotovile, da sesproščeni podate v novi dan. Prav tako vas pa pričakuje tudi fitness, ki ponujapanoramski pogled na mesto.


V Superior sobi (24 m2) vas pričakuje elegantna zasnova invrhunsko udobje štirimi zvezdicami. V tej kategoriji so sobe primerne za 2osebi in so opremljene s francosko posteljo ali dvema ločenima posteljama. Celotnaoprema sobe: kopalnica, walk-in tuš, umivalnik, veliko ogledalo, sušilec zalase, toaletne potrebščine v kopalnici, copate, kopalni plašč, predel za sedenje,delovna miza, aparat za čaj, mini bar, barvni TV, Wi-Fi, ogrevanje, klimatskanaprava, sef.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.