Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POLETJE V ČRNI GORI - GARNI HOTEL BUTUA RESIDENCE, Budva, Črna Gora - 649 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

POLETJE V ČRNI GORI - GARNI HOTEL BUTUA RESIDENCE, Budva, Črna Gora - 649 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prečudovito Budvo in se nastanite v prostornem in elegantno opremljenem hotelu, ki nudi panoramski razgled na stari del Budve in riviero.


Tudi sobe in apartmaji so nadvse elegantni, prav tako pa imajo balkon. Nastanitvene enote čistijo vsak dan. 
Vse enote vključujejo hladilnik in sef, apartmaji pa imajo tudi dobro opremljeno kuhinjo ter 2 LCD-televiziji. Ena televizija je v dnevni sobi, druga pa v spalnici. Na recepciji se lahko dogovorite za sobno postrežbo, zajtrk pa strežejo v bližnji restavraciji.


Nastanitev je od plaže oddaljena 2 minuti hoje. Nastanitev Butua Residence se nahaja na odlični lokaciji tik ob starem jedru Budve, le 30 m od plaže Ričardova Glava in 60 m od marine z jahtami. Ponuja sodobne nastanitvene enote z brezplačnim brezžičnim internetom, s klimo in satelitsko LCD-TV.


Plaža Mogren, Slovenska plaža, najbližji supermarket in priljubljena diskoteka so oddaljeni 3 min hoje. Na Slovenski plaži najdete tudi veliko restavracij in barov.Parkirna mesta so omejena in so na voljo po predhodnem dogovoru. Glavna avtobusna postaja z mednarodnimi povezavami je 1,3 km stran. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.