Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE - HOTEL SOL AURORA, Umag, Istra, Hrvaška - 116 EUR - 2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

LAST MINUTE - HOTEL SOL AURORA, Umag, Istra, Hrvaška - 116 EUR - 2x nočitev v Economy sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Sol Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Hotel je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Ta hotel v Umagu je idealen kraj za nepozabne družinske počitnice!


Hotel ima 52 enoposteljnih sob, 246 dvoposteljnih sob, 4 hotelske apartmaje z eno dvoposteljno spalnico in 4 hotelske apartmaje z dvema dvoposteljnima spalnicama.


Hotel Sol Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle, z najboljšo zabavo pa poskrbi za popolne družinske počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Svojim gostom nudijo zabavni športni program, gimnastiko na vodi, pilates, yogo, aerobiko, namizni tenis, stezo za jogging, nordijsko hojo, najem koles, razne vodne športe in veliko več.


Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.