Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VIGO AUX SPREJEMNIK, s katerim povežete TELEFON in KATERIKOLI ZVOČNIK! Omogoča brezžično PREDVAJANJE GLASBE in PROSTOROČNO TELEFONIRANJE. Poštnina je BREZPLAČNA!

VIGO AUX SPREJEMNIK, s katerim povežete TELEFON in KATERIKOLI ZVOČNIK! Omogoča brezžično PREDVAJANJE GLASBE in PROSTOROČNO TELEFONIRANJE. Poštnina je BREZPLAČNA!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vigo AUX sprejemnik lahko vklopite v vsak zvočnik, HI-FI sistem, TV  ali celo v navadne slušalke in samo z enim klikom predvajate glasbo brezžično iz telefona na želeni napravi.
AUX Sprejemnik navaden zvočnik spremeni v prostoročni telefon, saj omogoča, da preko avtomobilskega zvočnika in vgrajenega mikrofona sprejemate klice z vašega pametnega telefona. Podpira povezavo z vsemi napravami, ki imajo možnost Bluetooth povezave in je kompatibilen z vsemi napravami z AUX vhodom. Glasbo predvaja neodvisno od motenj v okolju, tresljajev ali preskakovanja - zamenjajte CD-je za neverjetno glasbeno izkušnjo!
Odlična rešitev za zabave, saj sta na Vigo AUX sprejemnik lahko hkrati povezani kar 2 napravi in deluje na razdalji do 10 metrov!
3 lastnosti sprejemnika Vigo AUX, ki vam pomagajo na dnevni ravni:IZBIRA ŠTEVILKA 1 ZA VSAK AVTOMOBIL
Prostoročno telefoniranje preko zvočnikov v avtomobilu in vgrajenega mikrofona na Vigo AUX sprejemniku ter neskončna izbira glasbe s playliste vašega telefona ali tablice!BREZKOMPROMISNA KVALITETA ZVOKA DO 8 UR
Bluetooth povezava je neodvisna od okolja - tresljaji med vožnjo ali slab signal ne vplivajo na kvaliteto zvoka, zato je izkušnja z Vigo AUX sprejemnikom vedno enkratna in traja do 8 ur!DELUJE Z VSEMI TELEFONI IN AVTOMOBILI OD LETNIKA 2005 NAPREJ
Vsaka naprava z AUX vhodom, 3,5 mm zvočnim kablom ali LINE-IN priklopom omogoča uporabo Vigo AUX sprejemnika, ki preko Bluetooth povezave predvaja glasbo z vašega pametnega telefona! Način delovanja:  Preko Bluetooth povezave se poveže s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom in predvaja glasbo na napravi, povezani preko AUX ali LINE-IN vhodaBluetooth tehnologija:  Bluetooth 4.1Čas uporabe:  do 8 urSignal:  deluje na razdalji do 10 metrovKompatibilnost:  z večino pametnih telefonov, tablic in računalnikovTip priklopa:  zvočni kabel (3,5 mm), AUX ali LINE-IN priklopUpravljanje:  preko naprave, povezane z BluetoothomPolnjenje:  preko priloženega USB kablaNavodila za  
poslušanje glasbe:  Prižgite sprejemnik, vstavite ga v AUX ali LINE-IN vhod, povežite se preko Bluetootha in uživajte v glasbi, ki se brezžično predvaja z vašega telefona.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.