Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hiša Krasna: Oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa že od 99 € za 2 osebi. Vključenih 5 vrhunskih hodov ali prava kraška degustacija!

Hiša Krasna: Oddih v nadstandardni sobi v osrčju Krasa že od 99 € za 2 osebi. Vključenih 5 vrhunskih hodov ali prava kraška degustacija!

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bodite med izbranimi, ki bodo užili čare družinsko vodene Hiše gostoljubnosti Krasna v vasi Lokev na Krasu. Izkoristite priložnost ter se pomladno prerodite! Naužijte se cvetoče narave, nadihajte blagodejnega zraka, uživajte v...


Bodite med izbranimi, ki bodo užili čare družinsko vodene Hiše gostoljubnosti Krasna v vasi Lokev na Krasu. Izkoristite priložnost in užijte spomladanski preporod! Naužijte se cvetoče narave, nadihajte blagodejnega zraka, uživajte v razvajanju gostiteljev in se vrnite v svoj vsakdan spočiti ter polni nove energije.
Spočit duh je doma v spočitem telesu. Prenočite v eni od sob, kjer bodo brezskrbne sanje dišale kot rožni vrt, kjer je sprehod v mesečini večerno darilo za dušo, ali kjer je sončno jutro prvi nasmeh dneva!
Obiščite Hram Hiše Krasna, ki vas bo navdušil, gurmanski pečat pa mu bo dala poroka vina s kraškim pršutom in sveže pečenim kruhom.
Spoznajte Kras, saj Krasna z bližnjo okolico ponuja vse za sprostitev in aktivno preživljanje prostega časa: naravo, ki prerodi, užitke, ki razveseljujejo, in umetnost, ki navdihuje. Oglejte si najstarejšo kobilarno z neprekinjeno vzrejo konj na svetu Kobilarno Lipica, bližnje jame Vilenica, Škocjanske jame ali preprosto sprehod po kraški vasi.                                     
Prijal vam bo nebeški mir ob spremljanju pesmi ptic, saj dan, v katerem užijemo vsak trenutek, je popoln.
*Domač zajtrk vključuje: domače marmelade, domač kruh, domače jogurte, domačo ricotto, žitarice, domače kraške mesnine: pršut, panceta, salama, domače sire, sveže in suho sadje, domače sladice, domač jabolčni sok, pomarančni sok, prava Krasna kava LAVAZZA.
Primer večerje: 5-hodni degustacijski menu:Pozdrav iz Krasne kuhinje***Sardoni v savorju s čebulnicami***Ravioli polnjeni s skuto na grahovi kremi ter z žafranovo peno in pršutom***Počasi pečen Kraški prašiček s hruško, korenjem, janežem in polento        ***        Čokoladni souffle, sivkin sladoled>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.