Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Sveže domače MEŠANO ČAJNO PECIVO (1 KG): linške očke, breskvice, rogljički, čokoladni, kokosovi in orehovi piškoti | Slaščičarna Sacher

Sveže domače MEŠANO ČAJNO PECIVO (1 KG): linške očke, breskvice, rogljički, čokoladni, kokosovi in orehovi piškoti | Slaščičarna Sacher

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Najslajši pregrehi se skorajda nihče ne more upreti! Govorimo seveda o slaščicah in kolačev vseh oblik in vrst ... Naročite si sveže domače mešano pecivo in se posladkajte!
Mešano čajno pecivo je primerno za raznorazne priložnosti oz. praznovanja.
V majhnem kotičku sladkih sanj se vsak dan ustvarjajo majhne sladke čarovnije, ki prihajajo izpod rok izkušenih prstov »mojstrov sladkosti« po starih receptih naših babic. Dobrote so namenjene prav za vaš lepši dan. Vsaka, tudi najmanjša sladica, je posebna, saj je narejena ročno in iz najboljših sestavin. Nekaj prav posebnega je drobno pecivo narejeno iz izbranih sestavin po skrivni recepturi, ki mu daje izvrsten okus in neprimerljivo aromo.
 Zapeljiv okus, mehkoba v ustih … ko se tako počasi topijo ... božansko!
 SLAŠČIČARNA SACHER
Slaščičarna Sacher se lahko pohvali, da že od leta 1996 izdeluje domače torte in peciva po starih dobrih domačih babičinih receptih. Proizvodnja temelji na ročni izdelavi, pri tem pa uporabljajo surovine, ki so 100% naravne. Torte so najrazličnejših okusov in oblik ter so skupaj s pecivom primerne za raznorazne priložnosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.