Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

45-minutna ŠPORTNA MASAŽA HRBTA IN VRATU v Studiu Kvadrus v Ljubljani

45-minutna ŠPORTNA MASAŽA HRBTA IN VRATU v Studiu Kvadrus v Ljubljani

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj je športna masaža?
To je specialna masaža namenjena vrhunskim športnikom in rekreativcem. Seveda jo priporočamo tudi tistim z aktivnim življenjskim slogom in tistim, ki imate probleme z zamrznjenim vratom (heksen šus, to ime nam je bolj poznano). Masaža je osredotočena na mišične skupine, ki so aktivne v posameznem športu. Priporočamo jo pri športih, kjer je telo prisiljeno v določeno držo in taka drža traja dlje časa (kolesarjenje, golf, tenis, smučanje, veslanje) ali pri športih, kjer se gibi ponavljajo (tek, rolanje, fitnes, ples).
Kako poteka?
Masažo prilagodijo potrebam osebe, ki pride na tako masažo. Najprej je pogovor in ugotavljanje stanja nato pa masaža najbolj obremenjenih delov telesa. Masirajo se posamezni deli telesa.
Kdaj na športno masažo?
Priporočeno je tik pred tekmovanji ali tik pred intenzivnim treningom in deluje kot stimulacija živčno-mišičnega sistema. Po tekmovanjih ali po napornih treningih-pomaga telesu, da se obnovi in umiri vnetne procese.
Športna masaža izboljšuje in pospešuje regeneracijo telesa, preprečuje degenerativne procese in s športom povezane poškodbe. Ima pa tudi pozitiven vpliv na psihofizično počutje.
Kakšne so prednosti take masaže?Dobro ogrejemo mišiceMasaža neguje mišično tkivoPospešitev krvnega obtokaLajšanje bolečinPoveča se obseg gibanjaPoveča se moč in zmogljivost telesaTelo hitrejše okreva
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?ker delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.