Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

75-minutno RAZVAJANJE in REFLEKSNA masaža 3v1 (45 minut refleksne MASAŽE STOPAL + 20 minut masaže VRATNE HRBTENICE + 10 minut ZELIŠČNE KOPELI) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

75-minutno RAZVAJANJE in REFLEKSNA masaža 3v1 (45 minut refleksne MASAŽE STOPAL + 20 minut masaže VRATNE HRBTENICE + 10 minut ZELIŠČNE KOPELI) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Refleksoterapija temelji na več tisoč let starem ljudskem znanju in spoznanju, da so stopala kot "zemljevid" celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev. Arjuvedska refleksna masaža aktivira zdravilne procese v telesu ter močno vpliva na telesno in duševno stanje.
V razvajanje sta poleg 45-minutne refleksne masaže stopal vključena tudi 10-minutna zeliščna kopel za stopala in 20-minutna masaža vratne hrbtenice.
Ajurvedska masaža (beseda ayurveda izhaja iz ind. jezika in pomeni "življenje-znanost") je sistem tradicionalne medicine, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Skozi energijski sistem (čakre) uravnava ravnovesje življenjske sile in blagodejno deluje na telo in um. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na telesu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.
Ajurvedska refleksna masaža lahko pomaga pri:Visokem ali nizkem pritiskuSlabi prebaviTesnobiČustvenih stiskahDepresijiŽalostiBolečinah v hrbtenici in vratu, kolenih in nogahGlavobolu
Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija, s katero boste lažje kos stresu.
Pred pričetkom 45-minutne masaže vam bomo pripravili 10-minutno zeliščno kopel za stopala, ki bo poskrbela za pomiritev vašega telesa.
Kaj dobite v paketu?45-minutno refleksne masaže stopal10-minutno zeliščno kopel20-minutno masažo vratne hrbtenice
Priprava na masažo: Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač ... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.
STUDIO KVADRUS je prijeten lokal, kjer vas ob prijetni glasbi presenetijo s kvalitetno masažo. Uporabljajo izključno slovenska masažna olja.
Zakaj obiskati Studio Kvadrus? Ker:delajo s srcemso natančni in resniso strokovno podkovaninudijo varno okoljese lahko masirata dva istočasno - pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalecmasira vas lahko maserka ali maserdelajo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letupričakali vas bodo v prijetnem lokaluuporabljajo izključno slovenska oljalokal je klimatiziranna voljo je veliko brezplačno parkiriščena voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.