Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GLUKOMANAN s kromom ZA ZDRAVO IN UČINKOVITO IZGUBO KILOGRAMOV, dvojno pakiranje (2 x 60 kapsul). Poštnina je BREZPLAČNA!

GLUKOMANAN s kromom ZA ZDRAVO IN UČINKOVITO IZGUBO KILOGRAMOV, dvojno pakiranje (2 x 60 kapsul). Poštnina je BREZPLAČNA!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vam še zmeraj nagajajo odvečni kilogrami, ki se jih poskušate otresti že kar nekaj časa? Glukomanan dokazano deluje in pomaga pri uravnavanju telesne teže ter pri ohranjanju fiziološke ravni maščobe in sladkorja v krvi. Gotovo je precej pomembno tudi dejstvo, da je Glukomanan edini zaviralec apetita potrjen s strani EFSA (Evropske agencije za varnost hrane).
GLUKOMANAN s kromom – prehransko dopolnilo, Medicura
Glukomanan je popolnoma naravna snov, vodotopni polisaharid, znan tudi kot dietna vlaknina. Je vlaknina pridobljena iz korenine rastline azijski konjak (»Konjac Fibre«). Na vzhodu se glukomanan že stoletja uporablja za zgoščevanje jedi in kot sredstvo za geliranje.
Glukomanan vsebuje izključno vlaknine in je skoraj brez kalorij. V vodi se močno napne in poveča svojo prostornino celo do 50-krat, zato je idealen pripomoček za zmanjšanje apetita pri hujšanju. Ustvari izjemno močan občutek sitosti, če se ga zaužije dovolj in ob tem spije dovolj vode (vsaj 3 dcl).
Glukomanan ima poleg shujševalnega učinka tudi pozitivne vplive na naše zdravje:Zmanjšuje apetitZnižuje slab holesterolZnižuje trigliceride v krviIzboljšuje prebavoOmogoča lažje odvajanjeUravnava krvni sladkorUravnava krvni tlak
Sestavine: konjakova moka (vsebuje 95% glukomanana, kar ustreza 500 mg), želatina, titanov dioksid, kromov klorid (70µg)
Priporočen dnevni vnos: 2 kapsuli dnevno z veliko vode
  Vrednosti 1 kapsula   2 kapsuli   PDV % (priporočen dnevni vnos)  Glukomanan   500 mg 1000 mg  Krom 70 μg 140 μg 175/350
Rok uporabe: 08/2019
 Opozorila: Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok! Izdelka na izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ga shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj C. Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja. Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.