Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POLETJE NA VISU - HOTEL ISSA, Vis, Dalmacija, Hrvaška - 749 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

POLETJE NA VISU - HOTEL ISSA, Vis, Dalmacija, Hrvaška - 749 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

6%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Na zahodnem delu viškega zaliva, tik obstenah starodavnega mesta Isse, se obkrožen z bujnim mediteranskim rastjemnahaja hotel Issa. Le 50 metrov oddaljen od morja, ki ponuja lepo prodnato plažoprimerno tudi za najmlajše ter 900 metrov od mestnega središča je idealnaizbira za vse, ki želijo uživati v vseh danostih otoka Vis.   


Hotel ima 125 sob in 3apartmaje, primerne za vsakega turista, ki želi oddih, zabavo ali novoznanje o otoku. Vse sobe imajo balkon, TV, SAT, TEL, TWC s sušilnikom, nekateresobe pa tudi pogled na morje. V okvirju hotela se nahaja aperitiv bar, kot tudirestavracija, kjer lahko izbirate med raznovrstnimi jedmi. 
Zajtrkin večerja sta samopostrežna. Obroki so na voljo v hotelski restavraciji.


Vaperitiv baru se lahko sprostite ob najljubši pijači. Pred hotelom je gostom navoljo brezplačno parkirišče. Prodnata plaža pa je idealna za otroke.
V bližini hotela Issa je igrišče za mini golf. 100 metrov stranboste našli športno-rekreacijski center s 4 igrišči za tenis, igriščem zaodbojko in večnamenskim otroškim igriščem.Vse znamenitosti v mestu so od hotela dostopne peš.  


Pred hotelom je brezplačno parkirišče za goste, kot tudi prodnata plaža, ki jeprilagojena tudi majhnim otrokom. V neposredni bližini hotela nahaja sešportno-rekreacijski center s 6 teniškimi tereni in enim polivalentnim igriščemter najemom avtomobilov, s katerimi lahko obiščete celoten otok.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.