Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Camping IN Park Umag 4*: Najem moderne mobilne hiške že od 40 € za do 6 oseb

Camping IN Park Umag 4*: Najem moderne mobilne hiške že od 40 € za do 6 oseb

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

CampingIN Park Umag Mobile Homes 4* je kraj, kjer se narava in udobje združita v eno, da bi ustvarila idealno mesto za vaše družinske počitnice. Garancija kakovosti CampingIN Park Umag Mobile Homes so številne nagrade, ki jih je kamp...


CampingIN Park Umag Mobile Homes je kraj, kjer se narava in udobje združita v eno, da bi ustvarila idealno mesto za vaše družinske počitnice. Ta družinski raj je obdan z zelenjem in bo s svojo raznovrstno ponudbo očaral tudi najzahtevnejše goste. Od mobilnih hišic Classic za družine, ki želijo uživati v udobju, ki ga imajo doma, do mobilnih Superior, Family i Luxury Homes, za tiste, ki svoje počitnice v naravi želijo začiniti s kančkom luksuza.
Garancija kakovosti CampingIN Park Umag Mobile Homes so številne nagrade, ki jih je kamp v vseh teh letih prejel za svojo bogato ponudbo in vsebine. Kakovosten in širok izbor aktivnosti, od klubov za vaše najmlajše do večerne zabave in rekreacije za odrasle, nudi priložnost za aktivne počitnice, kakršne si lahko samo zaželimo.
Mobilne hiške se nahajajo blizu plaže in sprehajališča ob morju in vam tako nudijo popolno vzdušje za edinstven oddih v naravi ob vrhunskem udobju.
Nudijo aktivnosti za otroke vseh starosti in za odrasle. Animacija je organizirana brez doplačila za goste. Imajo večerne zabave in v kampu se nahaja tudi eko park ter potapljaški center. V CampingIN Park Umag se nahaja bazenski kompleks s 1800 m2 vodnih površin. Gostom so na voljo bazeni treh različnih globin in velikosti, poleg tega pa tudi piratska ladja v otroškem bazenu, različni slapovi in številni tobogani. V senci borovcev, se boste lahko sončili in kopali na prodnati in delno kamniti plaži, ki se nahaja le korak od vaše mobilne hišice. Ob plaži je delno travnato pobočje, ki ga boste lahko izkoristili za igre z žogo. Lahko se osvežitev tudi v zunanjem bazenu ali otroškem bazenu z gusarsko ladjo, kjer bodo uživali predvsem otroci. Vse mobilne hiške so prostorne, z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevno sobo, popolnoma opremljeno kuhinjo, pokrito teraso in klimo. Superior mobilne hišice imajo dostop do interneta in v souporabi bazen (ob primernem vremenu).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.