Grand Hotel Rogaška 4*: Popoln termalni oddih v Rogaški Slatini z neomejenim vstopom v termalne bazene ROGAŠKE RIVIERE -42%. Vključen polpenzion za 2!

Grand Hotel Rogaška 4*: Popoln termalni oddih v Rogaški Slatini z neomejenim vstopom v termalne bazene ROGAŠKE RIVIERE -42%. Vključen polpenzion za 2!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popoln termalni dopust v Rogaški Slatini! 3 dni v Grand Hotelu Rogaška 4* s polpenzionom le 169 €, namesto 290 € za 2 osebi! Ponudba vključuje še 3 dni neomejen vstop v Spa & Beauty center v savne, fitnes, termalni bazen...


V osrčju Rogaške Slatine se nahaja Grand Hotel Rogaška. Veličastna stavba s čudovitim parkom ima 194 zgodovinskih sob, ki popeljejo goste nazaj v obdobje princese Sissi (Elizabeta Bavarska), Franca Jožefa in navdušujočih večernih koncertov, ki jih je izvajal pianist Liszt.
Hotel je ohranil zgodovinski pridih, vsekakor pa stremijo k dobremu počutju sodobnega gosta. Hotelske sobane in apartmaji s stilnim pohištvom ostajajo prestižni prostori tradicije, z individualno nastavljivim klimatskim sistemom in drugo ponudbo dokazujejo prilagodljivost vsem željam sedanjosti.
Ponudba vključuje tudi prost vstop v Spa & Beauty center v savne, fitnes in termalni bazen, kjer si lahko nahranite dušo in spočijete telo. Edinstvena sestava naravne mineralne vode Donat Mg je še danes glavni razlog, da je Rogaška Slatina že stoletja priljubljeno evropsko zdravilišče. Zdravilna moč mineralne vode Donat Mg je osnova terapevtskih postopkov priznanega medicinskega centra Zdravilišča Rogaška z dolgoletno tradicijo.ROGAŠKA RIVIERATermalni bazeni Rogaška so le nekaj minut hoje oddaljeni od Grand Hotela Rogaška, ob promenadi. Za sprostitev, rekreacijo in vitalnost so vam na voljo notranji in zunanji bazeni, masažni bazeni Whirlpool in več kot 100 masažnih šob. Temperatura vode se giblje med 27 in 36 stopinjami.
Lahko se nam pridružite pri vodni gimnastiki ali pa preprosto uživate v vodnih kadeh. Posebna termalno-mineralna voda, ki vsebuje natrij, kalij, kalcij in magnezij, zagotavlja občutek sprostitve in poživitve, zelo blagodejno deluje na nekatera vnetja ter blaži posledice degenerativnih bolezni sklepov in mehkega tkiva.
NOTRANJI TERMALNI BAZENI ROGAŠKE RIVIERE odpirajo svoja vrata v petek, 20.04.2018.
Popestrite svoj oddih z manjšimi izleti po bližnji okolici, saj Rogaška Slatina ponuja različne možnosti, saj ima dobre kolesarske poti ter Rogaško vinsko pot, lahko pa se odpravite tudi na ogled Steklarne Rogaška.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.