Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nedrseč UNIVERZALNI AVTOMOBILSKI NOSILEC za mobilni telefon + možno shranjevanje ključev in majhnih kovancev + POŠTNINA JE BREZPLAČNA

Nedrseč UNIVERZALNI AVTOMOBILSKI NOSILEC za mobilni telefon + možno shranjevanje ključev in majhnih kovancev + POŠTNINA JE BREZPLAČNA

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če želite med vožnjo shraniti vaš telefon na varno ali uporabljati navigacijo, je najenostavnejša rešitev to, da ga preprosto vstavite v držalo!
V tem nedrsečem nosilcu za mobilne avtomobile lahko shranite vaš telefon ali GPS navigacijsko napravo ali jo celo polnite, saj oblika nosilca omogoča enostaven priklop polnilnega kabla na napravo.
Montaža je preprosta, nosilec bo vedno ostal trdno na mestu. Kaj pa, če armaturna plošča ni ravna? Ni problema, ker je dno držala telefona narejeno iz nedrsečega materiala, tako da lahko prenese nagib do 45 stopinj!
Koristne informacije:
Njegov protizdrsni material prepreči premikanje ključem, sončnim očalam, cigaretom, kovancem itn. Uporablja se lahko tudi v pisarni ali doma. Če se umaže, ga lahko preprosto očistite z vodo.
Zamisli za uporabo:Med navigacijo: vaš telefon oz. navigacijo postavite v držalo.Pri parkiranju: vam ni treba iskati kovanca za nakupovalni voziček ker  ga lahko shranite v tem držalu.Shranjevanje: v njem lahko shranite več stvari, kot so telefon, ključ, sončna očala itd.
Lastnosti univerzalnega stojala:Velikost: 15 x 9,6 cmBarva: črnaNedrseč material
Izdelek dobite v OPP (celofan) vrečki ali škatli.
Uporabljene slike so informativne narave. Izdelek je kupljen v EU.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.