Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ČUDOVITE TREPALNICE v manj kot enem mesecu! SERUM PROLASH ZA RAST TREPALNIC spodbuja rast, neguje in krepi trepalnice in obrvi

ČUDOVITE TREPALNICE v manj kot enem mesecu! SERUM PROLASH ZA RAST TREPALNIC spodbuja rast, neguje in krepi trepalnice in obrvi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prolash Lash Growth Enhancer je eden najbolj učinkovitih in varnih pripravkov za spodbujanje rasti trepalnic in obrvi na svetu. Serum ustvarja dolge in debele trepalnice in obrvi. Dnevna uporaba neguje, krepi in varuje trepalnice.
Serum temelji izključno na naravnih, bioloških in biotehnoloških sestavinah hialuronske kisline. Izbrane sestavine zagotavljajo učinkovito obnovo in polepšanje trepalnic in obrvi po kratkem času redne uporabe. 
Klinične raziskave so pokazale varnost in učinkovitost seruma. Prolash je dermatološko testiran in ne povzroča alergij in draženja kože.
Kako uporabljati ProLash: 
1. Umijte si obraz in odstranite vsa morebitna ličila. 
2. Pred spanjem s priloženim aplikatorjem najprej nanesite serum neposredno na kožo zgornje veke, ob korenine trepalnic (kot bi si narisali črto s črtalom za oči) potem pa ga nanesite še neposredno na obrvi.
3. 1 steklenička (6,5 ml) zadostuje za polno zdravljenje vaših trepalnic in obrvi. Ko dosežete željen rezultat, serum uporabljajte na 4-5 tednov (2x tedensko).
Priložena so navodila za uporabo v angleškem jeziku.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.