Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Sol Umag 4*: Prestižne počitnice v Istri s polpenzionom le 76 € za 2 osebi. Vključeno neomejeno koriščenje hotelskega wellnessa in bazenov!

Hotel Sol Umag 4*: Prestižne počitnice v Istri s polpenzionom le 76 € za 2 osebi. Vključeno neomejeno koriščenje hotelskega wellnessa in bazenov!

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost za oddih v hotelu s sodobnim dizajnom, le korak od morja ter martinčkanje na toplem spomladanskem soncu! Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje 1x nočitev s polpenzionom v Hotelu Sol Umag 4* za 2 osebi za...


Hotel Sol Umag**** s sodobnim dizajnom leži samo en korak od Jadranskega morja in že od nekdaj slovi po raznovrstnih in kakovostnih storitvah. 
Hotel ima zunanji bazen s prostorom za sončenje in brezplačnimi ležalniki, bazen za otroke in dojenčke in betonska plaža ob morju. V sklopu pa se nahaja tudi Wellness center Istrian Relax Village, ki s svojo urejenostjo spominja na avtentično istrsko okolje, nahaja pa se v kar 3 etažah s skupno 1600 m2. V wellnessu najdete notranji bazen, finsko in rimsko savna, istrsko biosavnoz vonjem sivke, kadulje in rožmarina, fitnes studio v dveh nadstropjih. Ob doplačilu si lahko privoščite tudi masaže, lepotne tretmaje, whirpool in solarij.
V hotelu se nahaja buffet restavracija s show-cooking-om, kje si boste lahko na lastne oči ogledali kako podkovani kuharski mojstri vaše najljubše jedi pripravljajo pred vašimi očmi. A la carte restavracija León d’Or kjer ponujajo jedi po naročilu, poskusite pa lahko tako tardicionalne jedi, kot jedi iz celega sveta. Potekajo tudi tematski gastro večeri npr. tartufov, beluši, večeri paradižnikov, vina in mnogi drugi. Zanimiv pa je tudi aperitiv bar in snack bar ob bazenu kjer vam bodo postregli z osvežujočimi napitki.
​ Za športno udejstvovanje je v hotelu na voljo fitnes studio, steza za jogging, zabavni športni program, v bližini hotela pa tenis tereni s šolo tenisa in športi na vodi npr. jadranje, banana ladja, pedaline in drugi. Poleg tega je za vse ljubitelje kolesarjenja tukaj tudi bike point, kjer si lahko izposodite kolo, ga shranite, operete, kolo pa vam tudi popravijo.Umag je znan po številnih festivalih, kot so Big spring, Beach festival, Umago blues, Biker festival in Umagonation festival. Posebno mesto na seznamu prestižnih festivalov zavzema Mednarodni festival komornog gledališča Zlati lev.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.