Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KMETIJA MALI RAJ, Dolenci, Prekmurje, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju Jutranja Zarja za 2 osebi, Degustacijo kozjih sirov in albuminske skute za 2 osebi

KMETIJA MALI RAJ, Dolenci, Prekmurje, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev v apartmaju Jutranja Zarja za 2 osebi, Degustacijo kozjih sirov in albuminske skute za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zbuditi se v čarobna jutra, kjer vse skrbi postanejoodveč, sredi neokrnjene prekmurske narave, v miru gozdov in prijetne klime …nepozabno. Prav tak bo obisk idilične turistične kmetije Mali Raj.


Na obrobju krajinskega parka Goričko, v Dolencih pri Šalovcih, nekje naodmaknjenem koncu sveta, kot se radi pošalijo domačini, leži Kmetija MaliRaj. Majhna vasica Dolenci je ena izmed redkih v Sloveniji, kjer z naravopostanete eno. Na kmetiji se danes pase več kot 160 različnih domačih živali(alpake, ovce, burske koze, nemške koze in osel). Ne bodite presenečeni, če obgozdu srečate kakšno divjo žival, kot so srne, fazani, jeleni ali košute.


Na kmetiji se boste izletniki naužili svežega zraka, se lahko odpravili na potpo gozdu ali sprostili ob prijaznem klepetu s kakšnim domačinom. Kmetija jepravi Mali Raj za tiste, ki se radi odmaknete od mestnega vrveža. Ljubiteljigozdnih poti boste našli nešteto mest za nabiranje borovnic, divjih jagod, gobin še česa. Pokrajina je zelo privlačna za lovce, ribiče, gobarje, skratka vse,ki ljubite naravo. Tisti, ki se radi preizkusite v kmečkih opravilih, lahkopomagate pri molzenju kozic, obiranju buč, pospravljanju drv … Tudi vaši otrocise lahko zabavajo s hranjenjem živali ali se zamotijo na otroškem igrišču. Kolesarjisi lahko pri njih sposodite kolesa za vožnjo po hribovitih ali ravnih poteh.

Nastanitev je v Rajskem apartmaju. Apartma (45m2) ima spalnico, mini kuhinjo, kopalnico, TV, DVD, internet priključek in veliko teraso s pogledom proti sončnemu vzhodu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.