Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

1. MAJ V SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTELU, Mlini, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

1. MAJ V SHERATON DUBROVNIK RIVIERA HOTELU, Mlini, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo nekaj minut vožnjeod lepot edinstvenega Dubrovnika, uvrščenega na UNSECOv seznam Svetovnedediščine, se nahaja Sheraton Dubrovnik Riviera hotel, oaza miru in draguljmoderne arhitekture.


Vmeščen med bujnimivrtovi, ki se razpostirajo vse do plaže in s prekrasnim pogledom na morje, jeta resort s 240imi sobami in 11 apartmaji namenjen predvsem povezovanju ljudi.Dovolj je intimen za pare, dovolj prostoren za družine in s 1500 m² najmodernejšekonferenčne opreme prikladna lokazija za mednarodna dogajanja. Objekt ponujazunanji in notranji bazen ter spa in wellness center. Po celotnem objektu je navoljo brezplačni Wi-Fi.


Vse sobe soklimatizirane in vsebujejo balkon, TV z ravnim ekranom in satelitskimiprogrami, mini bar, sef in posteljo Sheraton Sweet Sleeper®. Prav tako premorejolastno kopalnico s kadjo, tušem, brezplačnim kozmetičnim priborom, sušilcem zalase in copati.  


Gostom je na voljofitness center, bar in restavracija kjer strežejo domače specialitete. Staromesto Dubrovnik, z mnogimi znamenitostmi,restavracijami in trgovinami, je oddaljeno 10 km, zgodovinsko mesto Cavtat pa 9,5km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.