Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

1. MAJ V DUBROVNIKU - HOTEL MLINI, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 232 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom s pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

1. MAJ V DUBROVNIKU - HOTEL MLINI, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 232 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom s pogledom na morje za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le minuto hoje stran od plaže v bajnem in prelepem Dubrovniku, na vas čaka moderna in elegantna nastanitev z vsem potrebnim za čudovit spomladanski oddih ob morju. Zaplavajte v notranjem ali zunanjem bazenu, raziščite skrivnosti in lepote starodavnega Dubrovnika, razvajajte svoje brbončice s čudovito kulinarično ponudbo in uživajte v eleganci in udobju nastanitve, ki vam jo ponuja Hotel Mlini!


Hotel Mlini senahaja ob obali in je na odlični lokaciji le 1 minuto hoje stran od plaže v naselju Mlini, ponuja pa elegantne klimatizirane sobe zbrezplačnim brezžičnim internetom ter panoramskim razgledom na morje in bližnjeotoke. Hotel je del kompleksa Astarea-Mlini, ki vključuje notranji in zunanjibazen, do katerih se lahko sprehodite. Brezplačno parkirišče je na razpolagopred hotelom Astarea.



Sodobno opremljene sobe vključujejo satelitsko televizijo zravnim zaslonom, mizo, sef in mini bar. Večina sob nudi balkon s pogledom namorje. Lastne kopalnice so opremljene s kadjo, sušilcem za lase, brezplačnimikozmetičnimi izdelki in copati.V hotelu lahko obiščete restavracijo Agava, v kateri strežejojedi lokalne in mednarodne kulinarike. Ob tradiconalnih ribjih jedeh,pripravljenih iz svežih sestavin in aromatičnih zelišč, si lahko privoščitehrvaška vina ter sladice.


Picerija Mlini se nahaja na hotelski terasi in ponujaširoko izbiro pic ter jedi s testeninami.Prodnate in peščene plaže so le nekaj korakov stran. Na eni odplaž se nahaja restavracija/bar Oleander, kjer si lahko privoščite barvitekoktajle ter jedi sredozemske kulinarike. Na terasi bara ob plaži nastopajolokalne glasbene skupine, zato ob večerih ne manjka priložnosti za ples.


V hotelu Astarea so na voljo tudi otroško igrišče, fitnes terwellness, v katerem si lahko privoščite obisk savne ali lepotilni tretma.Potapljaški center je oddaljen manj kot 100 m.Hotel stoji tik ob slikovitem majhnem mestnem trgu, s katerim jepovezan preko mostička čez potok. V bližini rastejo stoletne platane inoleandri.Do starega mestnega jedra Dubrovnika, ki je pod zaščito Unesca,je 8,5 km. Dogovorite se lahko za vodene oglede Dubrovnika in naselja Mlini terostale izlete. Dubrovniško letališče je oddaljeno 10 km.  

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.